FRI FAGT OVER 499,-
Rokkjærs søg
Menu
FRI FAGT OVER 499,-
Menu

Mads Z

Mads Z smykker er enkle, moderne og minimalistiske i udtrykket. Smykkerne er perfekte til dig, der ønsker at udtrykke dig selv gennem dine smykker – uanset om det er øreringe, halskæder, armbånd eller vedhæng.

Hos Rokkjærs er vi stolte af at forhandle et flot udvalg af de elegante og feminine smykker fra brandet, der forener godt håndværk med sublim kvalitet. Gå på opdagelse i vores sortiment og find dit nye favoritsmykke.

Om Mads Z

Bag smykkebrandet Mads Z er stifteren Mads Ziegler, der selv lægger navn til brandet. Mads designer selv alle smykkerne, der er kendetegnet ved deres flotte farver, stringente design og Brandets vision er at skabe smykker i sølv og guld, der er meget mere end blot accessories, men nærmere en forlængelse af din unikke personlighed og stil.

Med smykkerne fra Mads Z får du et unikt smykke, der fortæller en historie, og som er et kunstværk i sig selv.

Træd ind i det fortryllende smykkeunivers fra Mads Z

Når du får øje på smykkerne fra Mads Z, er det svært ikke at blive betaget af det fortryllende smykkeunivers med de mange smukke og farverige ædelsten, kombineret med ægte guld og sølv. Uanset hvilken type smykke, du leder efter, kan du finde det hos Mads Z.

I de forskellige smykkekollektioner finder du både farverige øreringe, ringe og armbånd med funklende ædelsten og mere enkle smykkedesigns i guld og sølv. Alle styles taler til sanserne, og kan bæres af alle – uanset hvilket smykkelook du foretrækker.

Mads Z smykker: Enkle linjer og førsteklasses håndværk

Er du på udkig efter et smykke, der både er enkelt og udstråler personlighed på samme tid, så vil du blive fortryllet af det imponerende smykkeunivers fra danske Mads Z. Smykkerne er karakteriseret ved det gode håndværk, hvor kun det bedste er godt nok, kombineret med enkle og rene linjer.

På trods af at smykkerne er minimalistiske, får du stadig en oplevelse af tidløs charme og en utrolig detalje- og farverigdom. Med andre ord, det perfekte smykke til den moderne kvinde, der ikke ønsker at gå på kompromis med hverken kvalitet eller udseende.

Stort udvalg af flotte Mads Z smykker

Hos Rokkjærs finder du et stort udvalg af Mads Z smykker, der fuldender ethvert outfit. Hvad enten du er på udkig efter en Mads Z ring, øreringe, halskæder eller et smukt vedhæng, så kan du finde det her.

Mads Z “Rainbow”

“Rainbow”-serien består af funklende og elegante smykker i 14 karat guld med farverige ædelsten, der skaber et unikt farvespil. I serien finder du både klassiske og glamourøse ringe, øreringe, armbånd og halskæder, der fungerer som de perfekte statementsmykker både til hverdag og fest.

Mads Z “Four Seasons”

Alle smykkerne i serien “Four Seasons” er designet med udgangspunkt i de fire årstider, og alle smykkerne er udviklet med inspiration fra naturen og farvenuancerne i årstiderne. I kollektionen finder du et væld af forførende ædelsten som topas, safir, ametyst og rubin i smuk kombination med hvide diamanter.

Hvad enten du er til afdæmpede farver eller farvestrålende og funklende sten, tilsat guld eller sølv, så kan du med garanti finde et smykke i den smukke “Four Seasons” serie, der taler til dig.

Gå på opdagelse i de smukke smykkekollektioner fra det danske smykkebrand og find det smykke, der passer til din stil.

Hos Rokkjærs har vi høje forventninger og krav til stil og kvalitet, og smykkerne fra Mads Z er ingen undtagelse. Husk, at vi også tilbyder smykker fra mange andre store og anerkendte brands. Se f.eks. vores udvalg af smykker fra Stine A, Jane Kønig og Maria Black.

BLIV EN DEL AF VORES SMYKKEUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når de nyeste brands lander og når vi kører eksklusive rabatter. Du vil ikke fortryde!

Copyright © 2023 Rokkjærs

Smykker

Brand
Brand
Ur Kategori
Ur Kategori
Bolig udvalg
Bolig udvalg
Accessories
Accessories
Køn
Køn
Inspiration
Inspiration