FRI FAGT OVER 499,-
Rokkjærs søg
Menu
FRI FAGT OVER 499,-
Menu

Ure

Hos Rokkjærs finder du et stort udvalg af flotte ure til mænd og kvinder, der passer til enhver stil og anledning. Uanset om du foretrækker et elegant ur i et klassisk og tidløst design, eller er mere til et sporty herreur eller dameur, så finder du det hos et af vores mange urbrands.

Her på siden finder du et bredt udvalg af de mest anerkendte urmærker og populære designerure, der alle er kendetegnet ved deres høje kvalitet og flotte designs.

Stort udvalg af ure til mænd og kvinder

Hos Rokkjærs har vi et stort udvalg af designerure til mænd og kvinder, uanset hvilken stil og hvilket mærke du foretrækker.

I vores store sortiment af lækre armbåndsure fra populære brands finder du både klassiske og elegante herreure og dameure, der er tidløse og let anvendelige, samt moderne og sporty urdesigns. Er du på udkig efter et smart dykkerur, der signalerer raffinement og klasse, så finder du det ligeledes her.

Når du har fundet dit drømmeur, kan du passende tage et kig på vores udvalg af tilbehør til ure, så du er sikker på at få et ur, der ser ud præcis, som du ønsker det. Du finder også et udvalg urremme, bl.a. remme i læder, så du har mulighed for at sammensætte dit eget, unikke armbåndsur.

Vi har også et udvalg af fine børneure i forskellige designs, der passer til enhver smag, uanset om det er til drenge eller piger.

Ure fra de mest populære designerbrands

Hos Rokkjærs er vi stolte af at kunne tilbyde kvalitetsure fra mange af de mest anerkendte designerbrands. I vores sortiment af ure til kvinder og mænd finder du bl.a. urmærker som Jaguar, Certina, Nordgreen og Arne Jacobsen og mange flere. Uanset om du er på udkig efter klassiske og minimalistiske ure, dressure, dykkerure eller sportsure, så finder du det her på siden.

Fælles for urene i vores sortiment er, at de alle er fremstillet i højeste kvalitet og med udgangspunkt i det gode håndværk. På den måde er du sikker på at få et kvalitetsur, som du kan bære i rigtig mange år frem.

Stort udvalg af moderne og trendy herre- og dameure

Udover de klassiske armbåndsure, så finder du også altid et bredt udvalg af moderne ure, der følger tidens trends hos Rokkjærs. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at finde lige netop det ur, der passer til dig, og derfor gør vi en dyd ud af at håndplukke de bedste urmærker på markedet.

Derfor er vi stolte over at kunne tilbyde nogle af tidens mest trendy urdesigns til mænd og kvinder – selvfølgelig fra nogle af de mest anerkendte designerbrands.

Dyk ned i vores mange elegante urkollektioner og find dit nye favoritur. Vi har sørget for, at der er noget for enhver smag og pengepung, så der er ingen grund til ikke at gå på jagt efter drømmeuret. Vi love