FRI FAGT OVER 499,-
Rokkjærs søg
Menu
FRI FAGT OVER 499,-
Menu

Scherning

Scherning laver feminine og håndlavede smykker i høj kvalitet, der passer til enhver anledning. Smykkerne er lavet i et elegant og nordisk design, der især er kendetegnet ved det fine porcelæn i flotte farver.

Hos Rokkjærs forhandler vi et stort udvalg af de elegante og feminine smykker fra Scherning – bl.a. de populære øreringe og ørestikker i porcelæn med unikke detaljer.

Gå på opdagelse i det smukke univers af håndlavede smykker fra danske Scherning og bliv inspireret til at sammensætte dit eget smykkelook. Mangler du den perfekte gave til hende, kan du med fordel tage et kig på smykkerne fra Scherning.

Om Scherning

Bag smykkebrandet Scherning står stifter Mette Scherning, der selv lægger navn til brandet. Mette designer og skaber selv de mange unikke smykkedesigns af porcelæn med flotte dekorationer, der er både feminine, tidløse og nytænkende på samme tid.

Scherning er kendt for deres minimalistiske tilgang til smykkedesign, hvor kollektionerne bærer præg af enkle, rene linjer, der gør dem perfekte til enhver lejlighed. På grund af den tidløse æstetik og de klassiske former, der går igen i alle smykkekollektionerne, kan de håndlavede øreringe bæres år efter år som et symbol på enkelhed, elegance og kvalitet.

Udforsk de mange flotte øreringe i porcelæn fra Mette Scherning og bliv inspireret til at sammensætte dit eget smykkelook.

Scherning øreringe: Godt håndværk, nænsomhed og omhu

Alle øreringene fra Scherning bliver fremstillet i hånden med nænsomhed og omhu på værksteder i København og Portugal, hvor det gode håndværk er i højsædet.

Smykkerne gennemgår en lang række kvalitetstjek undervejs, og alle processer foregår i hånden – lige fra støbning til dekorering og brænding. Mellem brændingen bliver alle øreringene kontrolleret og finpudset for at sikre den højest mulige kvalitet.

Derfor kan du være sikker på at få et håndlavet kvalitetssmykke, hvor der er lagt stor omtanke og grundighed i tilblivelsen af hvert enkelt porcelænsvedhæng. Det er netop en af grundværdierne bag det populære danske smykkebrand.

Stort udvalg af Scherning øreringe

Hos Rokkjærs finder du altid et stort udvalg af Scherning øreringe, særligt i porcelæn med smukke farvede dekorationer, der passer til enhver smag. Er du på udkig efter de perfekte hverdagsøreringe, der passer til alt, kan du med fordel udforske eksempelvis de flotte BLOOM ørestikker i porcelæn og 22 karat forgyldt sterlingsølv.

Leder du efter et par festlige øreringe til særlige begivenheder, så finder du det også i Schernings feminine smykkekollektioner. Udforsk eksempelvis de smukke GLOW kædeøreringe i forgyldt sterlingsølv med porcelænsvedhæng eller de flotte SPLASH Duo Teardrop øreringe i forgyldt sterlingsølv og håndlavet porcelæn. De perfekte øreringe, der fungerer som prikken over i’et til ethvert festlige outfit.

Er du heldig, kan du også finde unikke Scherning øreringe på tilbud hos Rokkjærs. Vi har altid et bredt sortiment af øreringe fra brandet, så du har mulighed for at finde det par, der passer til din stil.

Skab dit eget smykkelook med Scherning øreringe

Med de feminine og elegante smykker fra Scherning er der rig mulighed for at skabe dit helt eget smykkelook. Øreringene fra Scherning er nemlig ikke bare smykker – de er et udtryk for din personlige stil og individualitet. Med det unikke design og den sublime kvalitet kan øreringene fra Scherning nemlig fuldende ethvert look.

Uanset om du foretrækker enkle porcelænsørestikker eller større statement-øreringe, der går til såvel festlige lejligheder som til hverdag, så har vi et bredt udvalg af Scherning øreringe, så du har mulighed for at skabe dit eget look.

Miks og match dine yndlingssmykker fra Scherning

Hvis du vil skabe et unikt udtryk, kan du forsøge at kombinere forskellige stilarter og typer af øreringe for at skabe et interessant og dynamisk look, der understreger din personlighed. Kombinér for eksempel små ørestikker med større creoler for et moderne og eklektisk look, eller skab dybde ved at bære flere øreringe på samme tid – f.eks. hvis du har mere end ét hul i øret.

Du kan også prøve at kombinere forskellige længder og former for et unikt lag-på-lag-look, der tilføjer en ekstra dimension til dit outfit. Det er helt op til dig, hvordan du ønsker at bære dine Scherning smykker!

Hos Rokkjærs har vi høje forventninger og krav til stil og kvalitet, og smykkerne fra Scherning er ingen undtagelse. Men husk, at vi også tilbyder smykker fra mange andre store og anerkendte smykkebrands. Se f.eks. vores udvalg af smykker og accessories fra Sif Jakobs, Maria Black og By Biehl.

BLIV EN DEL AF VORES SMYKKEUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når de nyeste brands lander og når vi kører eksklusive rabatter. Du vil ikke fortryde!

Copyright © 2023 Rokkjærs

Smykker

Brand
Brand
Ur Kategori
Ur Kategori
Bolig udvalg
Bolig udvalg
Accessories
Accessories
Køn
Køn
Inspiration
Inspiration
Kollektioner
Kollektioner
Længde
Længde
Størrelse
Størrelse

Pris

Price - slider
dkk50.00dkk125000.00
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få 15% rabat