Handelsbetingelser

PRODUKTINFORMATION:
På rokkjaers.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere information er du velkommen til at sende en mail til info@rokkjaers.dk

PRISER
Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende – ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Rokkjærs accepterer ordren. Alle priser er inkl. moms.

Der tages højde for eventuelle prisfejl og rabatfejl på webshoppen. 

Rabatkuponer gælder ikke på i forvejen nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatkuponer. 

BESTILLING
Præsentation af varer sammen med en pris på rokkjaers.dk er ikke et bindende tilbud.
Købers bestilling af varer fra rokkjaers.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Rokkjærs om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem køber og Rokkjærs er først indgået, når Rokkjærs ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

BETALING

Det er muligt at betale med Dankort, Visa, MasterCard, Maestro og JCB.
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Rokkjærs. Vi opkræver ingen transaktionsgebyrer.

RISIKOEN FOR HÆNDELIG UNDERGANG ELLER FORRINGELSE
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

REKLAMATION
Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.

ANSVARSFRASKRIVELSE OG GARANTI
Links til andre hjemmesider der måtte være nævnt på rokkjaers.dk, er uden for Rokkjærs kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider. Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og Rokkjærs, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til Rokkjærs egen beskrivelse.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af:

At de bestilte varer kommer for sent frem til køber
De bestilte varer lider af mangler,
Når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Rokkjærs kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

FORTRYDELSESRET
Meddeler køber Rokkjærs, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Rokkjærs beløbet for de modtagne varer, dog ikke fragtomkostningerne. Rokkjærs dækker ligeledes ikke forsendelsesomkostninger ved returnering af varer.
Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse.
Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.
Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. I det tilfælde vil beløbet for varerne returneres, men ikke fragtomkostningerne.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) – det gælder ikke varer afhentet i butikken og heller ikke varer solgt til virksomheder. Rokkjærs tilbagebetaler beløbet for varen, når den returnerede vare modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

PriceRunner Købsgaranti

Få dit køb sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Som medlem på PriceRunner får du altid Købsgaranti hos os. Denne ydelse koster ingenting og gælder for alle medlemmer der er logget ind på PriceRunner.

Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem. Du skal blot opretteen bruger på PriceRunner. Det tager kun et par minutter. <a href="https://www.pricerunner.dk/bp/252068/Rokkjaers">Få Købsgaranti med PriceRunner</a>

For at Købsgarantien skal gælde er det nødvendigt, at bestillingen er adresseret til dig personligt. Du har ret til erstatning, hvis noget går galt i forbindelse med dit køb såsom at varen er ødelagt, en vare mangler ved levering, varen er forkert eller fejlbehæftet eller leveringen udebliver.

Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker PriceRunner Købsgaranti dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. PriceRunner Købsgaranti dækker ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.

Besøg PriceRunner for at se de endelige vilkår samt en liste med kategorier, der er undtaget garantien.

KLAGEMULIGHEDER
En klage over en vare kan indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.

ROKKJAERS.DK DRIVES AF
Rokkjærs
Algade 6
7900 Nykøbing M
CVR: 39610949
Tlf. 97 72 11 33

Rokkjærs Ry
Klostervej 8
8680 Ry
CVR: 43450875
Tlf. 86 89 00 90

FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER
Rokkjærs forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website.