FRI FAGT OVER 499,-
Rokkjærs søg
Menu
FRI FAGT OVER 499,-
Menu

Anna Von Lipa

Udforsk vores store udvalg af flotte og farverige glasprodukter fra Anna Von Lipa. Hos Rokkjærs finder du et omfattende udvalg af modeller og farver, der passer til ethvert hjem.

Gå på opdagelse i vores sortiment af smukke, mundblæste glas, kander og skåle i forskellige former og farver, og bliv inspireret til at tilføje et personligt udtryk til din indretning.

Historien bag Anna Von Lipa

Anna Von Lipa blev grundlagt af Jytte og Christian Corell tilbage i 1996 – dengang under et andet navn. På trods af at brandet har rødder i Danmark, bor parret i dag i Ceska Lipa i Bøhmen, hvor man fortsat holder de gamle håndværkstraditioner i hævd, når det kommer til at fremstille glas og krystalglas.

Anna Von Lipa samarbejder i dag med flere forskellige glasværksteder i Europa, og Jytte Corell står fortsat bag mange af de smukke designs, du finder her på siden. Kendetegnet for brandet er den høje kvalitet og de mange flotte farver og mønstre på produkterne. Brandet lægger stor vægt på bæredygtighed og stræber efter kun at anvende genbrugsglas og -emballage, samt farver fri for kemikalier, i forbindelse med produktionen.

Anna Von Lipa – godt håndværk og høj kvalitet

Anna Von Lipa er glaskunst i de smukkeste farver og mønstre – kendt for det gode håndværk og den høje kvalitet, der går igen i hvert enkelt produkt.

De mundblæste glasprodukter fra Anna Von Lipa er resultatet af traditionel, europæisk glaskunst kombineret med stolte rødder i skandinavisk designarv med farverige detaljer, flotte former og mønstre. En unik kombination af æstetik og funktionalitet.

Anna Von Lipas håndværk er synonymt med omhyggeligt udvalgte materialer og et godt håndværk, der sikrer at ethvert produkt lever op til de høje standarder for kvalitet og holdbarhed. Fra de betagende, klare farver til delikate mønstre er hvert stykke glaskunst en manifestation af passionen for at skabe tidløse produkter, der pynter i ethvert hjem.

Hos Rokkjærs er vi stolte af at kunne præsentere et stort udvalg af glaskunst fra Anna Von Lipa, der tilføjer et strejf af personlighed og charme til dit hjem.

Glasprodukterne fra Anna Von Lipa

De smukke mundblæste produkter fra Anna Von Lipa bliver produceret i Europa ud fra gamle håndværkstraditioner, der sikrer den høje kvalitet, vi kender fra brandet.

Hos Rokkjærs har vi udvalgt vores personlige favoritter blandt de mange smukke glaskreationer, og vi er derfor stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af eksklusive Anna Von Lipa produkter. I vores sortiment af flotte produkter fra Anna Von Lipa finder du bl.a. smukke glas, skåle, kander og meget andet i alverdens farver.

Dyk ned i vores imponerende udvalg af glasprodukter fra Anna Von Lipa og find dine personlige favoritter til dit hjem!

Stort udvalg af produkter fra Anna Von Lipa

I vores sortiment af flotte produkter fra Anna Von Lipa finder du bl.a. smukke skåle, kander og meget andet i alverdens farver. Du kan også være heldig at finde Anna Von Lipa glas og vinglas på tilbud, der kan pynte på middagsbordet.

Uanset om du er på udkig efter en smuk vase til at fremvise dine yndlingsblomster eller en elegant skål til at servere lækre kreationer, så er hvert stykke glaskunst designet til at være en kilde til glæde og inspiration i din indretning.

Dyk ned i vores store udvalg af glasprodukter fra Anna Von Lipa og find dine personlige favoritter til dit hjem!

Anna Von Lipa glas

Hos os finder du et stort udvalg af Anna Von Lipa glas, der kan pryde ethvert middagsbord med de flotte farver og mønstre. Et glas fra Anna Von Lipa er ikke bare et glas. Hvert glas er skabt med en høj grad af opmærksomhed på materiale og kvalitet, der gør glassene helt unikke. Her går europæisk håndværkstradition og æstetik virkelig hånd i hånd, og hvert enkelt glas er et stykke kunst uden lige.

Hos Rokkjærs finder du både Anna Von Lipa glas, vin- og champagneglas og drinksglas.

Anna Von Lipa kander

Er du på udkig efter en smuk glaskande? Hver kande i sortimentet er omhyggeligt mundblæst med fokus på detaljer og kvalitet, der sikrer en uimodståelig kande i højeste kvalitet.

Hos Rokkjærs har vi et bredt udvalg af smukke kander og karafler fra Anna Von Lipa, der tilføjer farve og skønhed til dit hjem.

Anna Von Lipa vaser

Anna Von Lipa vaser er mere end bare en beholder til dine favoritblomster – det er en sublim blanding af elegance og funktionalitet. Hver vase er skabt med omhu og opmærksomhed på detaljerne, hvilket gør dem til en uundværlig del af enhver indretning – hvad enten det er smukke buketter eller flotte grene.

Hos Rokkjærs finder du et stort udvalg af Anna Von Lipa kander i forskellige farver og mønstre, der passer til ethvert hjem.

Anna Von Lipa skåle

Leder du efter fine skåle fra Anna Von Lipa? Så skal du tage et kig her på siden. Du finder et stort udvalg af skåle i flere størrelser, farver og former, der er perfekte til servering af f.eks. tapas, frugt, snacks og meget andet.

Hos Rokkjærs finder du et stort udvalg af charmerende skåle Anna Von Lipa i varierende farver, mønstre og overflader, der passer til enhver indretningsstil.

Mix & match Anna Von Lipa produkter

Skab din egen stemning ved middagsbordet ved at sammensætte dine favoritprodukter fra Anna Von Lipa. Ved at mikse og matche de mundblæste glas, skåle, vaser og kander i forskellige farver og mønstre kan du skabe et personligt og charmerende udtryk, når du dækker op til middag.

Udforsk de mange produkter her på siden og find dine favoritter. Husk, at vi også har et bredt udvalg af andet boligtilbehør. Se f.eks. også vores store udvalg af tallerkener, fade og lysestager til hjemmet.

BLIV EN DEL AF VORES SMYKKEUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når de nyeste brands lander og når vi kører eksklusive rabatter. Du vil ikke fortryde!

Copyright © 2023 Rokkjærs

Smykker

Brand
Brand
Ur Kategori
Ur Kategori
Bolig udvalg