FRI FAGT OVER 499,-
Rokkjærs søg
Menu
FRI FAGT OVER 499,-
Menu

Dulong Fine Jewelry

Dulong Fine Jewelry er eksklusive og moderne smykker i højeste kvalitet. Alle smykkerne er håndlavede og har et klassisk udtryk med et råt twist, der passer til både hverdagsbrug og festlige lejligheder. 

Hos Rokkjærs har vi et stort udvalg af kvalitetssmykker fra Dulong Fine Jewelry, der alle har et enkelt og stilfuldt design. 

Gå på opdagelse i den glamourøse smykkekollektion og bliv inspireret til at finde de Dulong smykker, der passer til din stil. 

Om Dulong Fine Jewelry

Dulong Fine Jewelry blev stiftet af Marianne Dulong og Anja Camilla Alajdi i 2005 med visionen om at skabe tidløse smykker til kvinder, der ønsker klassiske, rå og glamourøse smykker, og som ikke går på kompromis med kvaliteten.

Siden da har de to partnere været det kreative team bag skabelsen af eksklusive øreringe, ringe, armbånd, halskæder og vedhæng i 18 karat guld, perler og diamanter.

Dulong Fine Jewelry er i dag et af Danmarks mest eksklusive smykkebrands, kendt for deres kompromisløse tilgang, når det kommer til kvalitet, samt de stilrene og moderne designs, skabt til den stilbevidste kvinde.

Hos Rokkjærs er vi stolte af at være forhandlere af de tidløse, håndlavede smykker fra Dulong Fine Jewelry, der er indbegrebet af hverdagsluksus.

Dulong Fine Jewelry kombinerer det rå, klassiske og moderne

Karakteristisk for smykkerne fra Dulong Fine Jewelry er evnen til at kombinere det klassiske med det rå og moderne. Alle smykkerne er skabt ud fra et ønske om at designe smukke og tidløse styles, der appellerer til den moderne kvinde, der ikke er bange for at skille sig ud fra mængden.

Med et Dulong smykke er du sikker på at få et kvalitetssmykke, hvor godt håndværk, præcision og tidens tendenser skinner igennem, når du bærer smykkerne.

Uanset om du er på udkig efter flotte øreringe, ringe, armbånd eller halskæder fra Dulong, så har vi et stort udvalg, så du kan finde netop det smykke, der passer dig bedst.

Udforsk vores store udvalg af Dulong smykker

Leder du efter det perfekte smykke til dig selv – eller en du har kær? Hos Rokkjærs finder du et stort sortiment af Dulong smykker i både guld og sølv – og med perler og diamanter – der passer til netop din smag.

Er du på udkig efter en gave, så er smykkerne fra Dulong Fine Jewelry også et rigtig godt bud på en gave, der helt sikkert vil falde i modtagerens smag. Hvad enten du er ude efter et par smukke øreringe, som f.eks. de populære Kharisma øreringe i både sølv og 18 karat guld, eller den moderne og rå Vega ring, så har vi det, du leder efter.

Du kan også gå op opdagelse i de mange andre unikke kollektioner, som f.eks. Piccolo kollektionen eller Aura kollektionen, der med smukke organiske former og farverige perler kombinerer det feminine og elegante på fineste vis.

Leder du efter feminine smykker, der sætter prikken over i’et på ethvert outfit og tilfører et strejf af elegance, så kan vi anbefale at se nærmere på den smukke Harmony kollektion, der både byder på fortryllende ringe, øreringe og armbånd.

Miks og match Dulong smykkerne og skab dit eget personlige look

Med smykkerne fra Dulong får du et moderne og stilrent smykke, der er både klassisk og råt på én og samme tid. Ønsker du at skabe dit helt eget personlige udtryk, kan du med fordel mikse og matche smykkerne, som du vil, og dermed skabe dit helt eget look.

Smykkerne fra Dulong er med deres universelle designs og uovertrufne kvalitet den perfekte tilføjelse til din accessory-samling, hvor de kan bæres både til hverdag eller festlige lejligheder for et strejf af elegance.

Hos os finder du et bredt udvalg af smykker fra Dulong Fine Jewelry, så du har mulighed for at finde det armbånd, halskæde eller ring, der passer til netop dig.

Hos Rokkjærs har vi høje forventninger og krav til stil og kvalitet, og her passer smykkerne fra Dulong Fine Jewelry perfekt. Men husk, at vi også tilbyder smykker fra mange andre store og anerkendte brands. Se f.eks. vores udvalg af smykker fra Georg Jensen, Pernille Corydon og IX Studios.

BLIV EN DEL AF VORES SMYKKEUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når de nyeste brands lander og når vi kører eksklusive rabatter. Du vil ikke fortryde!

Copyright © 2023 Rokkjærs

Smykker

Brand
Brand
Ur Kategori
Ur Kategori
Bolig udvalg
Bolig udvalg
Accessories