FRI FAGT OVER 499,-
Rokkjærs søg
Menu
FRI FAGT OVER 499,-
Menu

OM OS

Historie

Butikken skiftede ejer og derfor navn 1. august 2018. Guldsmeden har eksisteret på adressen siden 1913, hvor stedet dengang hed Cortsen, og butikken har således eksisteret i over 100 år. Butikken har siden ejerskifte i 2018 gennemgået en stor forvandling både udvendig, såvel som indvendig. Ikke bare udseendet har ændret sig.


Brandmixet i butikken har rykket sig i den mere moderne retning og vi har øget vores varesortiment på diamantsiden. Det har hjulpet os til at ramme et bredere publikum, så vi nu både har yngre og ældre kunder i butikken.
Vi glæder os meget til at se dig. Velkommen til Rokkjærs Guld Sølv ure.

MODERNE GULD

Vi forsøger at skille os ud fra mængden med vores tilgang til fornyelse og ønske om at være et skridt foran.

Mission

Vi bestræber os på at yde den bedste service og vi gør det med et smil på læben.

GULD OG SØLV I RY

En butik fyldt med overraskelser

Luna Sølv & Guld er en anderledes og spændende butik i Ry, mellem Århus og Silkeborg. Der er et stort sortiment af eksklusive smykker eller mode smykker til en hver lejlighed. Vi stræber efter en god oplevelse både i butikken men også online.

Det er vigtigt for os at du kan handle trygt på vores hjemmeside, og hvis du køber en gave på vores webshop, så kan den byttes i hele Danmark igennem Guldsmedfagets Bytteservice. Vi vægter også at servicen er i top, så hvis du har et spørgsmål er du velkommen til at sende en e-mail eller kontakte os på telefonen.

Velkommen til et smykkeunivers udover det sædvanlige.

Copyright © 2023 Rokkjærs
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få 15% rabat