FRI FAGT OVER 499,-
Rokkjærs søg
Menu
FRI FAGT OVER 499,-
Menu

Maria Black

Maria Black er et dansk smykkebrand, der laver innovative smykkedesigns til mænd og kvinder, der ønsker at udtrykke sig selv og deres unikke stil gennem smykker. Brandet har øje for detaljen og skaber nytænkende og bæredygtige designs, der skiller sig ud fra mængden.

Hos Rokkjærs tilbyder vi et sortiment af nøje udvalgte Maria Black ringe, øreringe, halskæder og armbånd. Udforsk vores udvalg og lad dig inspirere af smykkernes unikke design og stilfulde og moderne udtryk.

Om Maria Black

Siden 2010 har Maria Black Jewellery lavet personlige og tidløse fashionsmykker, der udfordrer måden, den enkelte bærer smykker på. Smykkebrandet, der blev stiftet af den irsk-danske designer ved samme navn, er især karakteriseret ved de mange nytænkende designs og den innovative tilgang til produktion.

Smykkerne kombinerer det feminine og det maskuline, og kan bæres af alle, der ønsker at udtrykke sig selv med smykker i forskellige former og materialer. Gå på opdagelse i det unikke smykkeunivers fra Maria Black, der både inkluderer guld og sølvsmykker, og bliv inspireret til at sammensætte dit unikke look.

Maria Black smykker: Unikke og moderne smykkedesigns med kant

Uanset om du er på udkig efter en ny ring eller en flot kæde til at fuldende dit outfit, så har vi en Maria Black ring eller en halskæde, der passer til dig og din stil.

Smykkerne er kendetegnet ved de unikke og moderne designs, der med et råt og legende udtryk pirrer fantasien og inviterer dig til at udforske dig selv og din individualitet på nye og kreative måder. Fra smukke halskæder til cool ringe med forskellige statements – Maria Black er det perfekte valg til dig, der ikke er bange for at skille dig ud med dine smykker.

Uanset om du er mest til underspillede hoops i enten guld, sølv eller hvidguld, eller en flot statementørering med eller uden diamanter, lover vi, at du kan finde en ørering i vores udvalg, der passer til dine ønsker.

Find dine favoritsmykker blandt de mange smukke kollektioner fra det innovative brand og bliv inspireret til at sammensætte dit helt eget look med dine yndlingsstyles.

Stort udvalg af Maria Black ringe hos Rokkjærs

Hos Rokkjærs har vi et flot udvalg af ringe fra Maria Black, der passer til enhver, uanset hvilken stil, du ønsker at udtrykke. I vores sortiment af ringe finder du bl.a. et udvalg af de flotte og robuste statementringe i enten guld eller forgyldt sølv, der, med sit solide design og autentiske look, fuldender ethvert outfit.

Ringene fås med forskellige statements, og er det perfekte valg, hvad enten du vil forkæle dig selv som nybagt mor, eller ønsker at give en personlig gave til din far, søster eller veninde. Alle statementringene har et råt og enkelt udtryk, der med garanti vil være en ny favorit i smykkesamlingen.

Brug ringen sammen med andre Maria Black ringe for et unikt udtryk eller alene som et enkelt statement.

Bæredygtige smykker i høj kvalitet fra Maria Black Jewellery

Alle smykkerne fra Maria Black Jewellery er et bevis på, at traditionelt håndværk og innovation sagtens kan gå hånd i hånd. Alle smykkerne er lavet med perfektion og sans for detaljen og er desuden fremstillet ved hjælp af moderne teknikker i enten guld, sølv eller hvidguld. Diamanterne, der bruges til de elegante smykker, er alle lab-grown – dvs. at de er bæredygtigt fremstillet i et laboratorie. På den måde kan du være sikker på at få et smukt og tidløst smykke, som samtidig er lavet med omtanke for miljøet.

Alle smykkerne kan bruges både til hverdag og festlige lejligheder, hvor de fungerer som den perfekte accessory til at understrege din personlighed.

Miks og match dine smykker fra Maria Black og skab et personligt og unikt look

Uanset hvilket smykkelook, du foretrækker, så har vi et smykke fra Maria Black, der passer til din personlige stil. De moderne og elegante smykkedesigns er oplagte at mikse og matche på kryds og tværs for et unikt og tidløst udtryk, der vil få dig til at stråle.

Gå på opdagelse i det fortryllende og fantasifulde smykkeunivers og find dit nye yndlingssmykke fra Maria Black.

Hos Rokkjærs har vi høje forventninger og krav til stil og kvalitet, og smykkerne fra Maria Black er ingen undtagelse. Husk, at vi også tilbyder smykker fra mange andre store og anerkendte brands. Se f.eks. vores udvalg af smykker fra Georg Jensen, Mads Z, og Sif Jakobs.

BLIV EN DEL AF VORES SMYKKEUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når de nyeste brands lander og når vi kører eksklusive rabatter. Du vil ikke fortryde!

Copyright © 2023 Rokkjærs

Smykker

Brand
Brand
Ur Kategori
Ur Kategori
Bolig udvalg
Bolig udvalg
Accessories
Accessories
Køn
Køn
Inspiration
Inspiration