FRI FAGT OVER 499,-
Rokkjærs søg
Menu
FRI FAGT OVER 499,-
Menu

Bahne Interior

Bahne Interior er Bahnes eget brand, der laver flot boligtilbehør og design til hjemmet. Brandet er kendetegnet ved den høje kvalitet, de flotte farver og fokus på bæredygtighed, der går igen i alle produkter. Bahne Interior er nemlig et brand, der ønsker at sætte bæredygtige initiativer i fokus.

Hos Rokkjærs er vi stolte af at kunne tilbyde et flot udvalg af boligtilbehør fra Bahnes eget boligbrand, der bl.a. byder på flotte lamper, herunder de populære mushroom lamper, samt tilbehør til badeværelset.

Gå på opdagelse i vores sortiment af flot boligtilbehør fra Bahne Interior, og bliv inspireret til din indretning derhjemme.

Udforsk vores udvalg af boligtilbehør fra Bahne Interior

Hos Rokkjærs har vi et bredt udvalg af smukt og farverigt boligtilbehør fra Bahne Interior. Med produkterne fra Bahne får du en unik kombination af de nyeste trends inden for boligindretning og unikke detaljer, der inspirerer dig til at skabe en personlig indretning i dit hjem.

Uanset om du leder efter Bahne lamper, stilfuldt interiør til stuen, vaser eller lækkert sengetøj til soveværelset, så finder du det i vores sortiment af produkter fra Bahne Interior.

Dyk ned i vores udvalg af boligtilbehør og belysning og lad dig inspirere til at skabe et personligt og farverigt rum, der afspejler din stil.

Svampelamper fra Bahne Interior

Blandt vores udvalg af boligtilbehør fra Bahne Interior finder du ligeledes de populære svampelamper eller mushroom lamper, som de også kaldes.

Lamperne fås både i en stor og en lille størrelse, og passer perfekt til en moderne indretningsstil, hvor der er fokus på personlighed samt unikt og farverigt tilbehør.

Mushroom lampen giver desuden et super behageligt lys med de fine striber og det mundblæste glas, der varierer i farve. Den perfekte bordlampe til natbordet eller på et sidebord eller en reol i stuen, hvor der mangler hyggebelysning.

Alle svampelamperne er fremstillet i CE-certificeret glas, hvilket betyder at du kan være sikker på at få en lampe, der er fremstillet med omtanke for miljøet.

Hos Rokkjærs har vi høje forventninger til design, håndværk og kvalitet, hvilket kendetegner boligtilbehøret fra Bahne Interior. Husk, vi tilbyder også boligtilbehør fra mange andre store og anerkendte brands. Se f.eks. vores udvalg af boligtilbehør fra brands som Arne Jacobsen, Bongusta og Dottir.

BLIV EN DEL AF VORES SMYKKEUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når de nyeste brands lander og når vi kører eksklusive rabatter. Du vil ikke fortryde!

Copyright © 2023 Rokkjærs

Smykker

Brand
Brand
Ur Kategori
Ur Kategori
Bolig udvalg
Bolig udvalg
Accessories
Accessories
Køn
Køn
Inspiration
Inspiration