FRI FAGT OVER 499,-
Rokkjærs søg
Menu
FRI FAGT OVER 499,-
Menu

Bongusta

Bongusta er et brand, der står bag et farverigt og skævt univers af smukt boligtilbehør og andre typer indretning til hjemmet. Alle produkterne fra Bongusta bliver håndlavet i Indien, hvor de stolte håndværkstraditioner bliver ført videre gennem generationer. Her er hvert produkt et bevis på brandets engagement i bæredygtighed, hvor omtanken for både mennesker og miljø er i fokus.

Hos Rokkjærs finder du et stort udvalg af fantastisk og farverigt boligtilbehør fra det populære brand – lige fra tæpper og håndklæder til badekåber og tasker.

Gå på opdagelse i vores udvalg af unikt boligtilbehør og andre produkter fra Bongusta og bliv inspireret af det farverige univers.

Om Bongusta

Bongusta er en dansk familievirksomhed, der sætter en ære i at skabe iøjnefaldende og skævt boligtilbehør, der viderefører de indiske håndværkstraditioner.

Fra det første møde med de fantastiske håndværkstraditioner i Indien udviklede fascinationen sig hurtigt til en kollektion af farverigt tilbehør til hjemmet, der inkluderer gulvtæpper, håndklæder og andet boliginteriør. Bongusta er derfor meget mere end bare et boligbrand; det er en hyldest til det gode håndværk og førsteklasses kvalitet.

I dag er brandet kendt for deres farverige univers af boligartikler, der bærer på en unik historie om traditionelt håndværk, og som er elsket for netop det verden over.

Farverige og unikke håndklæder fra Bongusta

Hos os finder du et stort udvalg af de farverige og helt unikke håndklæder fra Bongusta. Håndklæderne er kendetegnet ved deres enestående kvalitet, de unikke designs og det gode håndværk.

Hver enkelt håndklæde er således designet med omhu og opmærksomhed på hver enkelt detalje for at give dig et håndklæde, der ikke kun er behageligt at bruge, men også er en fryd for øjet. Fra livlige mønstre til dristige farver er håndklæderne skabt til at bringe glæde og personlighed ind i dit hjem.

Udforsk vores flotte udvalg af farverige håndklæder fra Bongusta, der giver liv til indretningen.

Tilføj personlighed til indretningen med et Bongusta tæppe

Måske er du allerede stødt på de fantastiske tæpper fra Bongusta? Hvis det er tilfældet, så ved du sikkert også, at de ikke sådan lige er til at glemme igen. Hvert tæppe er nemlig håndtuftet i Indien, og er et bevis på, hvordan sublim kvalitet og klassisk håndværk smelter sammen i en smuk forening.

Hvad enten du er på udkig efter et af de fine stribede gulvtæpper i et farverigt design eller et unikt håndlavet tæppe, som det betagende Bongusta tiger tæppe, så har vi et tæppe, der passer til enhver smag.

De flotte tiger tæpper kommer i tre forskellige størrelser, og er et smukt og iøjnefaldende tæppe, håndlavet af indiske tæppevævere. Det perfekte gulvtæppe til at pifte ethvert hjem op og tilføje et strejf af charme og personlighed til indretningen.

Varm dig i farverige badekåber og morgenkåber fra Bongusta

I vores sortiment har vi et udvalg af lækre badekåber og morgenkåber fra Bongusta, der er perfekte at svøbe sig ind i for at få varmen – hvad enten det er efter et bad eller som morgenkåbe.

Hver enkelt badekåbe er lavet i den lækreste bomuldskvalitet, der føles som et stort, blødt kram, og som tilmed er fantastisk smuk at se på. Gå på opdagelse i vores udvalg af unikke badekåber i alverdens farver og find din personlige favorit.

Hos Rokkjærs har vi høje forventninger til design, håndværk og kvalitet, hvilket kendetegner boligtilbehøret fra Bongusta. Husk, vi tilbyder også boligtilbehør fra mange andre store og anerkendte brands. Se f.eks. vores udvalg af boligtilbehør fra brands som Broste Copenhagen, Dottir og Anna Von Lipa.

BLIV EN DEL AF VORES SMYKKEUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når de nyeste brands lander og når vi kører eksklusive rabatter. Du vil ikke fortryde!

Copyright © 2023 Rokkjærs

Smykker

Brand
Brand
Ur Kategori
Ur Kategori
Bolig udvalg