FRI FAGT OVER 499,-
Rokkjærs søg
Menu
FRI FAGT OVER 499,-
Menu

Dottir

Dottir er et dansk boligbrand, der laver boligtilbehør i skandinaviske designs, der skiller sig ud, og som indkapsler den nordiske stil og funktionalitet – tilsat finurlige detaljer. 

Alle produkterne fra Dottir har et legende udtryk, der kommer til udtryk i de mange fine former, farver og mønstre, der karakteriserer hvert stykke håndværk. 

Hos Rokkjærs finder du et bredt udvalg af unikt og kreativt boligtilbehør fra Dottir Nordic Design – lige fra kopper, lysestager, vaser og fyrfadsstager, der passer ind i de fleste hjem. Gå på opdagelse i vores flotte sortiment af boliginteriør fra Dottir, og find lige netop det, du leder efter.

Om Dottir

Dottir er skabt af den kreative kunstner bag brandet, islandsk-danske Thora Finnsdottir Søe. Med udgangspunkt i den nordiske livsstil og de skiftende årstider – fra de kolde vintre og de varme somre – skaber Dottir unikke produkter, der omfavner disse kontraster og skiller sig ud fra mængden.

Med Dottir får du et produkt i høj kvalitet, der er fremstillet ud fra stolte håndværkstraditioner. Mange af Dottirs designs gennemgår en lang håndværksproces, før de når ud på hylderne, da det er meget få producenter i verden, der kan håndtere den helt særlige glasering, der kendetegner Dottirs flotte, nordiske designs.

Alle designs bliver fremstillet i Dehua i Fujian-provinsen i Kina, hvor de er verdensberømte for deres keramikproduktion af højeste kvalitet. På den måde er du sikker på at få et produkt, hvor stolte håndværksmæssige traditioner og unikt design går hånd i hånd.

Dottir: Stolte håndværkstraditioner og enestående kvalitet

Dottir er et brand, hvor håndværkstraditioner og enestående kvalitet hænger uløseligt sammen. Alle produkterne er skabt ud fra devisen om, at godt håndværk, kreativitet og funktionalitet skal gå hånd i hånd.

Hver eneste variation i de forskellige designs er et tegn på det unikke håndværk bag hvert produkt. Fra design til produktion formes produkterne fra Dottir gennem kyndige hænder, hvilket resulterer i unikke kunstværker, der bærer en unik historie. Produkterne er ikke kun smukke; de er også et vidnesbyrd om, at kun det bedste er godt nok.

Med boliginteriøret fra Dottir vil du tydeligt kunne mærke, at kærligheden til håndværket, og den enestående kvalitet, går igen i hver eneste detalje.

Stort udvalg af Dottir vaser, skåle og lysestager

Dottir skaber boligtilbehør, der kombinerer det kreative, herunder små finurlige detaljer, med det funktionelle. Produkterne er derfor det perfekte valg til dig, der er på udkig efter nordisk design i høj kvalitet, der skiller sig ud, og som tilfører personlighed til dit hjem.

Er du på udkig efter en Dottir vase – eller måske en flot skål eller en lysestage til at pynte i stuen eller på spisebordet? Her på siden finder du et stort udvalg af flotte produkter i flere forskellige designs fra Dottir.

Skab din egen personlige indretning med Dottir Nordic Design

Hvad enten du leder efter en ny vase, en flot lysestage eller fine skåle til at pynte i hjemmet, så har vi et bredt sortiment af boligtilbehør fra Dottir, der med garanti vil pynte i hjemmet.

Med de flotte nordiske designs fra Dottir kan du sætte dit helt eget personlige præg på din indretning. Prøv f.eks. at mikse og matche de fine designs med dit øvrige boliginteriør og find den indretningsstil, der passer til din personlighed.

På den måde kan du skabe dit eget æstetiske udtryk, der ikke kun bringer kreativitet og funktionalitet ind i indretningen, men samtidig er en fortælling om godt håndværk, nordisk kultur og stolte traditioner.

Hos Rokkjærs har vi høje forventninger til design, håndværk og kvalitet, hvilket kendetegner boligtilbehøret fra Dottir. Husk, vi tilbyder også boligtilbehør fra mange andre store og anerkendte brands. Se f.eks. vores udvalg af boligtilbehør fra brands som Anna Von Lipa, Rosendahl, Kay Bojesen og Spring Copenhagen.

BLIV EN DEL AF VORES SMYKKEUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når de nyeste brands lander og når vi kører eksklusive rabatter. Du vil ikke fortryde!

Copyright © 2023 Rokkjærs

Smykker

Brand
Brand
Ur Kategori
Ur Kategori
Bolig udvalg
Bolig udvalg
Accessories
Accessories
Køn
Køn