FRI FAGT OVER 499,-
Rokkjærs søg
Menu
FRI FAGT OVER 499,-
Menu

Georg Jensen

I mere end 100 år har Georg Jensen stået for tidløst, æstetisk design og enestående håndværksmæssig kvalitet. Georg Jensen-smykker er ingen undtagelse.

Siden sin grundlæggelse har brandet kunnet kendes på sine klare, flydende former, stiliserede blomster og skulpturelle udsmykninger. Det karakteristiske udtryk går igen i utallige danske hjem, hvor smykkernes unikke kvalitet bærer dem gennem tiden generation for generation.

Hos Rokkjærs tilbyder vi et sortiment af nøje udvalgte Georg Jensen halskæder, ringe, armbånd og øreringe. Udforsk vores udvalg og lad dig inspirere af smykkernes enestående design og tidløse elegance.

Om Georg Jensen

I hjertet af dansk designhistorie findes navnet Georg Jensen. Manden, som grundlagde virksomheden i 1904, startede sin karriere som billedhugger, men fandt sit sande kald som smykkedesigner. Her afspejles Georg Jensens uforlignelige evne til at fusionere kunst og håndværk i det unikke, tidløse design, som mærket er kendt for.

Siden sin grundlæggelse har virksomheden udviklet sig til et verdenskendt navn, der ikke blot tilbyder smykker, men også boliginteriør og accessories, der pryder mange danske hjem.

Georg Jensen-smykker: Fortidens, nutidens og fremtidens arvestykker

Georg Jensen er kendt for sin rige tradition for unikt håndværk. Hvert smykke er håndlavet med stor omhu og øje for detaljer i alt fra designet til udvælgelsen af materialerne og fremstillingen af hvert enkelt smykke. Det betyder, at smykkerne kan værdsættes år efter år som både fortidens, nutidens og fremtidens arvestykker.

Smykker fra Georg Jensen rammer en perfekt balance mellem det traditionelle og det moderne, hvor klassiske metaller som guld og sølv møder nytænkende design og innovation. De klassiske Art Nouveau-linjer fra brandets stiftelse genfortolkes gang på gang i smykker, hvis tidløse elegance har sikret, at Georg Jensen fortsat forbliver en favorit i de danske hjem mere end 100 år efter sin fødsel.

 

Opnå et elegant og stilrent look med Georg Jensen-smykker

Georg Jensen-smykker kan noget helt særligt. Med et smykke fra Georg Jensen er intet overladt til tilfældighederne. Hvert enkelt håndlavet smykke er skabt med nøje udvalgte og gennemtænkte detaljer, der balancerer perfekt mellem det klassiske og det moderne design.

Hos Rokkjærs er vi stolte af at kunne tilbyde nogle af Georg Jensens mest elegante og stilrene smykkedesign. Hos os finder du halskæder, ringe, armbånd og øreringe i flydende, organiske udtryk, der kan løfte dit look til nye højder.

Georg Jensens unikke tidløshed sikrer, at smykkerne er den perfekte accessory til at sætte et personligt præg på hverdagen såvel som mere festlige lejligheder. Tilfør dit hverdagslook et strejf af klassisk elegance med en Georg Jensen-halskæde, eller fuldend dit festlook med et par moderne og stilrene øreringe eller ringe – mulighederne er mange.

Oplev udtryksfulde halskæder, ringe og armringe fra Georg Jensen

I vores udvalg finder du blandt andet halskæder, armringe og ringe fra den enestående Arc-serie: En kollektion af skulpturelle smykker i dynamiske designs fremstillet i 100% genanvendt sterlingsølv.

I Arc-kollektionen finder du en udsøgt balance af bløde silhuetter og skarpe kanter i udtryksfulde, unikke former. Hvert design er skabt til at følge kroppens naturlige konturer og blive ét med den, som bærer dem. Her finder du en unik forening af krop og kunst i en smykkekollektion, der udstråler styrke og blødhed på én og samme tid.

Hos Rokkjærs har vi høje forventninger og krav til stil og kvalitet, og her passer Georg Jensen perfekt. Men husk, at vi også tilbyder smykker fra mange andre store og anerkendte brands. Se f.eks. vores udvalg af smykker fra Maanesten, Maria Black og Stine A.

BLIV EN DEL AF VORES SMYKKEUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når de nyeste brands lander og når vi kører eksklusive rabatter. Du vil ikke fortryde!

Copyright © 2023 Rokkjærs

Smykker

Brand
Brand