FRI FAGT OVER 499,-
Rokkjærs søg
Menu
FRI FAGT OVER 499,-
Menu

Arne Jacobsen

Det danske designikon, Arne Jacobsen, der var en af det 20. århundredes mest indflydelsesrige arkitekter, har i mere end otte årtier været synonym med tidløs minimalisme, enestående elegance og funktionalitet.

Siden grundlæggelsen af brandet har brandet, Arne Jacobsen, været kendt for sin kompromisløse tilgang til design, herunder når det kommer til ure.

Hans værker, der spænder fra ikoniske arkitektoniske bygninger til subtile urkollektioner, har efterhånden fået ikonstatus verden over – og med god grund. Med en perfekt balance mellem enkelthed, elegance og præcision fortsætter Arne Jacobsens urdesigns med at imponere, selv årtier efter de første gang blev introduceret.

Hos Rokkjærs tilbyder vi et bredt sortiment af nøje udvalgte Arne Jacobsen ure. Udforsk vores udvalg og lad dig inspirere af urenes enestående design, historie og kvalitet.

Om Arne Jacobsen

Når man taler om dansk designhistorie og arkitektur, er navnet Arne Jacobsen svært at komme udenom. Arne Jacobsen blev uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole i København, hvorefter han begyndte sin karriere som arkitekt, og i høj grad var med til at udbrede modernismen i Danmark fra 1930’erne til 1970’erne.

Blandt nogle af hans mest anerkendte bygningsværker kan nævnes Nationalbanken i København (1971), SAS Royal Hotel & Terminal i København (1960) og Århus Rådhus (1939-42) – for ikke at nævne designikoner som “Ægget”, “Myren” og “Svanen”.

Arne Jacobsen urbrandet, som vi kender det i dag, består af fire urkollektioner, der alle blev tegnet mellem 1939-1971, da de første ikoniske urdesigns så dagens lys. Funktionalismens enkle, kantede former og lige linjer går fortsat igen i de flotte urkollektioner den dag i dag, hvor de er et udtryk for overlegen kvalitet og stilfuld elegance.

Arne Jacobsen ure: tidløst design og overlegen kvalitet

Med en perfekt balance mellem tidløst design og raffinement, kombinerer urene fra Arne Jacobsen elegance med pålidelig præcision og fortræffelig kvalitet.

Fra de klassiske armbåndsure fra serien Roman eller Bankers til de moderne vægure i serien Station eller City Hall fortsætter Arne Jacobsens urdesigns med at fascinere og imponere, selv årtier efter deres første introduktion.

Urene fra Arne Jacobsen rummer den perfekte balance mellem skønhed og funktionalitet, og armbåndsurene kan bæres af alle som et tidløst hverdagsobjekt, der fortæller sin helt egen historie. En urkollektion der fortsætter med at definere begrebet ‘klassisk moderne’.

Udforsk vores udvalg af Arne Jacobsen ure

Med et Arne Jacobsen ur er du sikker på at få et tidløst og smukt kvalitetsur, der holder i mange år. Hvert ur er nøje udvalgt med fokus på de minimalistiske detaljer og Arne Jacobsens vision om at skabe ure, der ikke blot viser tiden, men også fortæller en historie. Det er meget mere end en accessory – det er et symbol på sublim elegance.

Hos Rokkjærs er vi stolte af at kunne tilbyde nogle af Arne Jacobsens mest elegante og stilrene urkollektioner. Hos os finder du et bredt udvalg af armbåndsure, bl.a. fra Bankers-serien, City Hall-serien, og Roman-serien, der kan løfte ethvert outfit.

Gå på opdagelse i vores sortiment og find dit favorit herreur eller dameur fra Arne Jacobsen.

Arne Jacobsen vægure og bordure

Hos Rokkjærs har vi også et udvalg af minimalistiske og tidløse Arne Jacobsen vægure og bordure, der passer ind i ethvert hjem.

Hvad enten du er på udkig efter et klassisk vægur i Bankers-serien eller et tidløst vægur som f.eks. urene i City Hall eller Station-serien, har vi et vægur, der passer til din indretning.

Bankers

Bankers urene er en serie, der blev designet i 1971 til Nationalbanken, og som er kendetegnet ved de karakteristiske indeksmarkeringer. Bankers uret, der hænger i Nationalbankens forhal, symboliserer elegance og funktionalitet ligesom arkitekturen i bygningen. Urets enkle, men raffinerede design er et tidløst symbol på stil og klasse.

City Hall

City Hall uret blev designet i 1956 til Rødovre Rådhus, og er et modernistisk urdesign, der viser de internationale strømninger, som Arne Jacobsen for alvor var inspireret af på den tid. Med sine rene linjer og minimalistiske udtryk er City Hall uret et symbol på tidløs elegance og funktionalitet.

Station

Station uret går helt tilbage til 1939, hvor uret for første gang så dagens lys i forbindelse med en villa, som Arne Jacobsen tegnede til direktøren for Lauritz Knudsen, H.J. Hansen. Uret er kendetegnet ved de rene og minimalistiske linjer, og er et symbol på klassisk dansk design, der passer perfekt ind i enhver moderne indretning.

Roman

Det karakteristiske Roman ur blev tegnet i 1942 til Århus Rådhus, hvor uret fortsat kan ses i dag. Karakteristisk for uret er romertallene, der understreger urets tidløse charme og klassiske æstetik.

Hos Rokkjærs har vi høje forventninger til design, håndværk og kvalitet, hvilket kendetegner urene fra Arne Jacobsen. Husk, at vi også tilbyder ure fra mange andre store og anerkendte brands. Se f.eks. vores udvalg af ure fra Certina, Nordgreen og Jaguar.

BLIV EN DEL AF VORES SMYKKEUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når de nyeste brands lander og når vi kører eksklusive rabatter. Du vil ikke fortryde!

Copyright © 2023 Rokkjærs

Smykker

Brand
Brand
Ur Kategori
Ur Kategori
Bolig udvalg
Bolig udvalg