FRI FAGT OVER 499,-
Rokkjærs søg
Menu
FRI FAGT OVER 499,-
Menu

Jaguar

Jaguar er et schweizisk urbrand, der blev stiftet i 1938 af den anerkendte urmager Peter Haas, og som laver eksklusive og ikoniske ure, der udstråler elegance og klasse. Med et ur fra Jaguar er du sikker på at få et ur i uovertruffen kvalitet, der holder mange år frem, og som kan bæres til alle anledninger.

Hos Rokkjærs er vi stolte af at være forhandlere af urene fra Jaguar, der forener flot design med høj kvalitet og schweizisk perfektion.

Om Jaguar ure

Lige siden 1938 har Jaguar været et af de førende urbrands, når det kommer til eksklusive urdesigns til både herrer og damer, der lever op til de schweiziske kvalitetskrav. Brandet er kendt for sin fremragende kvalitet, tidløse design og dedikation til håndværkets kunst, hvilket skinner igennem, når man tager et kig på de flotte urkollektioner. 

Blandt mange af Jaguars urserier finder du blandt andet “Diver”-serien, “Executive”-serien og “Acamar”-serien, der alle forener de klassiske urdesigns med flotte og eksklusive detaljer, der passer til både mænd og kvinder.  

Jaguars mest eftertragtede og anerkendte urmodeller er dog Special Edition-modellerne, der er kendetegnet ved den store detaljerigdom, som f.eks. chronograph, 316L stålkasser, safirglas og de schweiziske urværker. 

Jaguar: Schweizisk præcision og eksklusivt design

Siden begyndelsen har Jaguar ure stået for uovertruffen kvalitet, eksklusivt design og schweizisk perfektion ned til mindste detalje. Og det er stadig sådan, brandet kendes den dag i dag. 

Uanset om du foretrækker et subtilt ur til hverdagsbrug, som f.eks. “Daily Class” urene, eller et mere ekstravagant ur, som det flotte “Executive Diver” ur, der udstråler klasse og raffinement, så kan du finde det her på siden. 

Vi har et stort udvalg af herreure og dameure fra det schweiziske urbrand, der lever op til alle standarder, når det gælder både urværker og unikke designs, der rammer tidsånden perfekt. Alle urene fra Jaguar kan desuden bruges som unisex ure, så det passer til netop dig og din stil. 

Træd ind i en verden af tidløs perfektion og klasse og lad dig fortrylle af de mange smukke urdesigns fra Jaguar. 

Udforsk de mange urserier fra Jaguar

Leder du efter et Jaguar ur, der passer til din personlige stil? Udforsk vores flotte urserier, der både rummer unikke og ekstravagante herreure og subtile dameure med kant.

Tag f.eks. et kig på serien “Diver”, der består af smarte og tidløse dykkerure til en god pris, der fungerer som det perfekte hverdagsur til den moderne mand eller kvinde. Dykkerurene fås i et væld af flotte farver og med forskellige typer remme, så der er med garanti noget for enhver smag.

Er du mere til et enkelt og klassisk urdesign, kan du med fordel udforske “Acamar”-serien, der byder på elegante herreure med læderremme, der passer til alle mænd, der ønsker et ur, der kombinerer funktionalitet og præcision i et tidløst design.

Hvis du leder efter et smukt dameur, der passer til både hverdagsbrug og til festlige lejligheder, kan vi anbefale dig at se nærmere på den betagende “Daily Class”-serie, der består af flotte dameure med stålkasse, stållænke og zirkonia sten. Det perfekte ur, der både er alsidigt og eksklusivt på en og samme tid.

Find dit nye Jaguar ur hos Rokkjærs

Er du på udkig efter et nyt Jaguar ur, så har vi hos Rokkjærs et stort udvalg af ure, der helt sikkert vil falde i din smag. Uanset om du leder efter et nyt dykkerur eller et ur i et klassisk og stilrent design, så har vi et Jaguar ur, der med sikkerhed vil falde i din smag.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af ure fra Jaguar og find det ur, der passer til dig.

Hos Rokkjærs har vi høje forventninger og krav til stil og kvalitet, og her er urene fra Jaguar ingen undtagelse. Husk, at vi også tilbyder ure fra mange andre store og anerkendte brands. Se f.eks. vores udvalg af ure fra Certina, Arne Jacobsen og Nordgreen.

BLIV EN DEL AF VORES SMYKKEUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når de nyeste brands lander og når vi kører eksklusive rabatter. Du vil ikke fortryde!

Copyright © 2023 Rokkjærs

Smykker

Brand
Brand
Ur Kategori
Ur Kategori
Bolig udvalg
Bolig udvalg
Accessories
Accessories
Køn
Køn