FRI FAGT OVER 499,-
Rokkjærs søg
Menu
FRI FAGT OVER 499,-
Menu

Nordgreen

Nordgreen er et dansk urbrand, der laver kvalitetsure i et klassisk og minimalistisk design. Med udgangspunkt i de rene linjer og skandinavisk æstetik, designer Nordgreen ure, der passer til enhver anledning.

Hos Rokkjærs finder du et stort udvalg af flotte designerure fra danske Nordgreen, der er både unikke og tidløse i designet. Find dit nye Nordgreen herre- eller dameur i vores udvalg af flotte og ekstravagante ure fra brandet.

Om Nordgreen ure

Urbrandet, Nordgreen, blev stiftet i 2017 af vennerne Pascar Sivam og Vasilij Brandts, der begge er udprægede urentusiaster. Brandet blev til virkelighed med ønsket om at skabe ure, der kan bruges på tværs af generationer, og som har rødder i den skandinaviske designtradition. Det er blevet til gennemtænkte og prisvindende urdesigns, der er klassiske i udtrykket, og som samtidig er både funktionelle og unikke.

Bæredygtighed er en vigtig hjørnesten i brandets vision, og derfor bliver der ikke gået på kompromis, når det gælder produktionen af de elegante ure. Her ønsker brandet at gå forrest og vise et godt eksempel, der kan være med til at sætte skandinaviske design på verdenskortet.

Når du investerer i et Nordgreen ur, får du derfor ikke kun et tidløst og minimalistisk ur af høj kvalitet – du får også et ur, hvor der er tænkt på miljøet.

Nordgreen ure: funktionalitet og skandinavisk design af Jakob Wagner

Urene fra Nordgreen er en perfekt kombination af funktionalitet og skandinavisk design, når det er allerbedst. En stor del af urene fra Nordgreen er designet af danske Jakob Wagner, der har indgået et spændende samarbejde med det danske urbrand. Inspirationen til de flotte kollektioner af ure er blandt andet naturen og de enkle, skandinaviske linjer.

Samarbejdet med Jakob Wagner har blandt andet kastet flere priser af sig, bl.a. en Reddot Design Award for den imponerende “Pioneer”-kollektion og en IF Design Award for “Philosopher”-kollektionen, der er fyldt med ure i et minimalistisk og enkelt design til den moderne kvinde eller mænd, der ønsker et tidløst ur, der holder i generationer.

Er du på udkig efter et herreur eller dameur i førsteklasses kvalitet og med et imponerende og prisvindende design, kan du derfor med fordel tage et kig på de flotte urkollektioner her på siden.

Nordgreen herre- og dameure

I vores sortiment af ure fra Nordgreen finder du både elegante herreure og dameure, der passer til enhver smag og anledning. Med et Nordgreen ur til damer får du et klassisk og tidløst urdesign, der er både feminint og enkelt, og som passer til både hverdagsoutfittet og til festlige lejligheder.

Er du på udkig efter et elegant og tidløst herreur, finder du det også hos Nordgreen. Herreurene er både minimalistiske og enkle i designet, hvilket gør det til den ultimative accessory til at fuldende dit outfit.

Alle urene kommer i forskellige designs og farver – og forskellige typer remme – så der er noget for enhver smag, uanset hvilken stil, du foretrækker.

Find dit favoritur blandt de mange flotte urkollektioner fra Nordgreen

Hos Rokkjærs finder du et stort udvalg af minimalistiske og elegante ure fra danske Nordgreen, der kombinerer skandinavisk design og funktionalitet på fineste vis. I vores sortiment finder du flere flotte urkollektioner, herunder kollektionerne Unika, Pioneer, Native, Philosopher og Infinity.

Nordgreen “Unika”

Unika er en af de populære urkollektioner fra Nordgreen, der inkluderer både herreure og dameure. Urene i kollektionen er kendetegnet ved det unikke design, der gør dem helt særlige i udtrykket. Perfekt til mænd og kvinder, der ønsker et ur, der skiller sig ud fra mængden.

Nordgreen “Pioneer”

Pioneer-kollektionen er en af de mest populære urkollektioner fra brandet, der består af elegante og minimalistiske ure i et klassisk, skandinavisk design. Pioneer urene henvender sig især til dem, der ønsker et ur, hvor enkelthed og tidløshed er i fokus.

Alle urene i kollektionen fås i forskellige farver og materialer, så der er mulighed for at finde præcis det ur, der passer til din stil.

Nordgreen “Native”

Native-kollektionen består af en række cool og moderne ure i et enkelt design, der hylder den skandinaviske minimalistiske og de rene linjer, inspireret af naturen. Urene i Native-kollektionen har desuden flotte læderremme og urskiver i forskellige designs, der understreger det klassiske look.

Nordgreen “Philosopher”

I kollektionen “Philosopher” finder du herre- og dameure til dem, der ønsker et anderledes ur, der skiller sig ud. Kollektionen hylder egenskaben til at tænke anderledes, lære af fortidens fejl, handle nu og skabe en bedre fremtid. I denne flotte kollektion finder du tidløse ure med unikke urskiver, og remme i forskellige farver og materialer, der passer til både mænd og kvinder.

Nordgreen “Infinity”

Infinity-kollektionen er en urkollektion, der består af ure i et enkelt og raffineret design, der med sine flotte urskiver taler til enhver, der ønsker et klassisk ur til at løfte ethvert outfit. Gå på opdagelse i den flotte Infinity-kollektion og find dit nye favoritur.

Hos Rokkjærs har vi høje forventninger og krav til stil og kvalitet, og urene fra Nordgreen er ingen undtagelse. Husk, at vi også tilbyder ure fra mange andre store og anerkendte brands. Se f.eks. vores udvalg af ure fra Festina, Jaguar, Arne Jacobsen,
og Bering.

BLIV EN DEL AF VORES SMYKKEUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når de nyeste brands lander og når vi kører eksklusive rabatter. Du vil ikke fortryde!

Copyright © 2023 Rokkjærs

Smykker

Brand
Brand
Ur Kategori