FRI FAGT OVER 499,-
Rokkjærs søg
Menu
FRI FAGT OVER 499,-
Menu

Stine A

Smykkerne fra Stine A er både elegante og moderne – og altid med et lille twist, der gør dem både finurlige og fortryllende at se på.

Hos Rokkjærs er vi stolte af at være forhandler af de fantastiske smykker fra Stine A, der passer til alle kvinder, der ønsker at skille sig ud fra mængden og udtrykke sig med smykker. Hvad enten du er på udkig efter ringe, øreringe og ørestikker, halskæder eller armbånd, så finder du det hos Stine A.

Stine A smykker

Stine A Jewelry er mere end blot smykker – det er en fejring af kvinders skønhed og individualitet, hvilket er grundstenen i brandets DNA. Smykkerne er på én gang enkle og farverige, og er på mange måder et lille kunstværk i sig selv.

Alle smykkerne er lavet i ædelmetal, samt ædelsten som barokperler, glasperler, ferskvandsperler og zirkoner, og er desuden nikkelfri.

Uanset hvordan du ønsker at bruge dine smykker fra Stine A, så har du mulighed for at skabe dit helt eget smykkelook med de mange smukke designs. Gå på opdagelse i Stine A’s fortryllende smykkeunivers og lad dig forføre af de mange fine designs.

Om Stine A Jewelry

Stine A Jewelry er stiftet af designeren og grundlæggeren af brandet, Stine A Johansen. Stine er drevet af at skabe smykker, der ikke blot pynter, men også fortæller en historie i sig selv.

Hun er kreativ, omfavnende, smilende og så elsker hun livet! Det skinner i den grad igennem, når man ser de kreative og nytænkende designs af mix og match-smykker. Hendes smykker er langt mere end bare en accessory – det er et udtryk for personlig stil og selvudfoldelse.

Inspireret af den omgivende natur og sin egen kreativitet, skaber Stine legesyge og feminine smykkedesigns, der vil betage enhver smykkeelsker. Fra hendes smukke villa nord for København springer ideerne til de nye kreationer frem, og hver eneste smykke bærer præg af hendes særlige passion for håndværk og æstetik.

Med smykkerne fra Stine A er der ingen grænser – kun muligheder for at skabe dit helt eget, unikke look.

Stine A øreringe og ørestikker

Hos Stine A finder du et stort udvalg af unikke og feminine øreringe og ørestikker, der passer til enhver anledning. Fælles for de mange øreringe er, at de alle har et legesygt og moderne design, der samtidig er tidløst, og holder i mange år frem.

I smykkekollektionerne finder du bl.a. creoler i sølv og forgyldt sølv – og med og uden perler, samt huggies og flotte ørestikker, der både kan bruges som hængere eller som earcrawlere. Kun fantasien sætter grænser, når du styler dine favoritsmykker fra Stine A.

Hvis du er på udkig efter et par enkle og tidløse øreringe, så finder du det her på siden. Vi har et stort sortiment af klassiske øreringe og ørestikker fra brandet, der tilfører et elegant og raffineret twist til ethvert outfit. Er du mere til et chikt boheme-look, kan du også udforske vores udvalg af unikke og personlige øreringe med bl.a. perler og sten i forskellige farver.

Alle øreringene fra Stine A Jewelry kommer desuden som ét styk, hvilket gør det muligt at sammensætte lige præcis det look, der passer til dig.

Stine A armbånd: Unikke armbånd i fantasifulde designs

I vores udvalg af nytænkende smykkekollektioner fra Stine A finder du desuden et bredt udvalg af smukke og feminine armbånd. Armbåndene kommer i forskellige designs, og hvad enten du ønsker dig et armbånd i sølv eller forgyldt sølv – enten med eller uden ædelsten og perler – så kan du finde det her. Tag f.eks. et kig på det flotte Harmony armbånd med ædelsten og perler eller de flotte armringe, der passer til både hverdag og fest.

Stine A halskæde: Find din favorit i vores udvalg af elegante kæder

Halskæderne fra Stine A Jewelry er et udtryk for elegance og individualitet. Med deres unikke design, kvalitetsmaterialer og utrolige alsidighed er halskæderne fra det danske smykkebrand svære at overse, hvis du elsker smykker, der skiller sig ud, og tilføjer et cool udtryk til dit outfit.

I vores udvalg af halskæder fra brandet finder du kæder både kæder i forskellige længder, i både sølv og forgyldt sølv, der passer til det hele. Leder du efter en flot halskæde med ædelsten, som f.eks. den smukke “Soft Pastelle With Tres Petit Moon” halskæde, så finder du det også her.

Gå på opdagelse i det imponerende udvalg af flotte kæder fra Stine A og find den kæde, der passer til din personlige stil.

Stine A ringe: Find den ring, der passer til din stil

Ringene fra Stine A er noget helt for sig. De er på én gang både raffinerede og elegante – og altid med et legesygt twist. Er du på udkig efter den perfekte ring, enten til hverdag eller fest, så kan du derfor med fordel udforske udvalget fra det populære smykkebrand.

Alle ringene er kendetegnet ved deres unikke designs, der er både raffinerede og enkle, og som med garanti vil fuldende ethvert look. Uanset om du er på udkig efter en moderne ring med en rustik overflade og farverige sten, en statement-ring eller en enkel og subtil ring i guld eller sølv, så finder du det i vores udvalg af ringe fra Stine A.

Skab dit helt eget look med Stine A smykker

Smykkerne fra Stine A er perfekte at sætte sammen på kryds og tværs, som det passer dig. Netop fordi øreringene kan købes enkeltvis, har du mulighed for at lave endeløse kombinationer og virkelig slippe fantasien løs. Miks og match dine yndlingssmykker fra brandet og skab dit helt eget, personlige look.

Hos Rokkjærs har vi høje forventninger og krav til stil og kvalitet, og her passer smykkerne fra Stine A perfekt. Husk, at vi også tilbyder smykker fra mange andre store og anerkendte brands. Se f.eks. vores udvalg af smykker fra Sistie, Sif Jakobs og Rabinovich.

BLIV EN DEL AF VORES SMYKKEUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når de nyeste brands lander og når vi kører eksklusive rabatter. Du vil ikke fortryde!

Copyright © 2023 Rokkjærs

Smykker

Brand
Brand