FRI FAGT OVER 499,-
Rokkjærs søg
Menu
FRI FAGT OVER 499,-
Menu

Rabinovich

Rabinovich skaber feminine og elegante smykker, der vækker opsigt. Brandet er særligt kendt for den betagende stil og de flotte designs, der er skabt med ægte materialer og ædelsten.

Hos Rokkjærs er vi stolte af at være forhandler af de enkle og tidløse smykker fra det danske smykkebrand. Hos os finder du et stort udvalg af bl.a. ringe, halskæder, øreringe og armbånd, lavet i sterlingsølv og 14 karat forgyldt sølv.

Udforsk vores udvalg af nytænkende og gennemførte smykkedesigns fra Rabinovich, og find dit nye favoritsmykke.

Om Rabinovich

Rabinovich er et dansk, familieejet smykkebrand med værksted i Aarhus, grundlagt af parret Jette Poulsen og Mario Rabinovich. I mere end 25 år har brandet skabt smykker i tidløse og elegante designs, der passer til alle kvinder, der ønsker at skille sig ud fra mængden og udtrykke deres personlige stil. Smykkekollektionerne er kendetegnet ved oxideret sølv, smukt bearbejdede former og overflader og sammensætningen af sten og perler.

Smykkerne fra Rabinovich er på én gang både enkle og cool i udtrykket, og ofte har hver enkelt smykke et element af organiske former. På den måde får du på én og samme tid et elegant og tidløst smykke, der følger tidens trends, og som samtidig overrasker.

Det gør smykkerne anvendelige til alle anledninger – med andre ord et tidløst smykke, du kan bære i mange år frem.

Rabinovich smykker: Elegant design i høj kvalitet

Rabinovich smykker er kendetegnet ved deres gennemtænkte design og den høje kvalitet, hvor der aldrig bliver gået på kompromis. Alle smykkerne fra Rabinovich er fremstillet i ægte sterlingsølv og guld, der kan bringe glæde i mange år frem og sågar gå i arv i generationer.

Hvad enten du er til et smykkedesign med eller uden sten, så er der noget for enhver smag i de feminine smykkekollektioner. De sten, der bliver brugt til smykkerne er for det meste ægte sten, som f.eks. topas, labradorit, månesten, ametyst og ferskvandsperler i forskellige farver.

Udforsk bl.a. den enkle og feminine Optimism-kollektion, der byder på flotte øreringe, halskæder og ringe i 14 karat forgyldt sterlingsølv med ferskvandsperler og topas. Er du mere til farvede sten, kan du også udforske Forest Lake-kollektionen, der består af elegante øreringe og ringe i 14 karat forgyldt sterlingsølv med b.la. sten som calcedon, hydro aquamarin og hvid topas.

Gå på opdagelse i vores sortiment af flotte smykker, med og uden sten og perler, og bliv inspireret til at sammensætte dit eget smykkelook.

Stort udvalg af Rabinovich ringe

Hos Rokkjærs finder du et stort udvalg af Rabinovich ringe, der passer til enhver anledning. Uanset om leder efter en Rabinovich ring i sterlingsølv med en let oxidering eller en ring i 14 karat forgyldt sølv, så finder du det her hos os.

I kollektionen af ringe fra brandet finder du bl.a. feminine og elegante ringe med sten, som f.eks. den unikke Delight ring med calcedon og blå topas i sølv eller de fortryllende Dancing Drops ringe i enten sterlingsølv eller forgyldt sølv.

Udforsk de smukke ringe i sortimentet og find den ring, der passer til din stil.

Rabinovich øreringe

Øreringene fra Rabinovich er noget helt for sig. Med de mange flotte sten, perler og oxiderede detaljer, får du et smykkedesign, der fortæller sin helt egen unikke historie, og som med garanti vil blive en favorit i smykkesamlingen.

Alle øreringene er kendetegnet ved de unikke og feminine detaljer, der gør dem til det perfekte valg til dig, der elsker at fuldende dit outfit med et par øreringe. Hvad enten du er til et farverigt og modigt design, eller en mere subtil og elegant ring, så er øreringene fra Rabinovich et sikkert valg.

Hos Rokkjærs har vi høje forventninger og krav til stil og kvalitet, og her passer smykkerne fra Rabinovich perfekt. Men husk, at vi også tilbyder smykker fra mange andre store og anerkendte brands. Se f.eks. vores udvalg af smykker fra Sif Jakobs, Stine A og IX Studios.

BLIV EN DEL AF VORES SMYKKEUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når de nyeste brands lander og når vi kører eksklusive rabatter. Du vil ikke fortryde!

Copyright © 2023 Rokkjærs

Smykker

Brand
Brand
Ur Kategori
Ur Kategori
Bolig udvalg
Bolig udvalg
Accessories
Accessories
Køn
Køn
Inspiration
Inspiration