FRI FAGT OVER 499,-
Rokkjærs søg
Menu
FRI FAGT OVER 499,-
Menu

IX Studios

IX Studios er et københavnsk smykkebrand, der designer moderne og bæredygtige smykker, der er tidløse og unikke på én og samme tid. 

Smykkerne fra IX Studios er alsidige og klassiske i udtrykket, og kan styles på mange forskellige måder for at skabe et unikt og personligt look. Det perfekte valg til mænd og kvinder, der ønsker at udtrykke deres personlighed gennem smykker. 

Hos Rokkjærs finder du et bredt sortiment af flotte og elegante smykker fra danske IX Studios. Hvis du er på udkig efter tidløse og stilfulde smykker, hvad enten det er ringe, halskæder og vedhæng, øreringe eller armbånd, så har vi hos Rokkjærs et stort udvalg af flotte 

Om IX Studios

IX Studios, der tidligere hed Frederik IX Studios, blev grundlagt i København af designer, Louise Mygind Andersen. Brandets vision er at skabe smukke unisex smykker, der kan bæres af alle – på lige præcis den måde, der passer til den enkelte.

Efter sin medvirken i 6. sæson af det populære TV-program, Løvens Hule, fik Louise Mygind en investering med sig, og herefter gik det stærkt med at udvikle elegante og nytænkende smykker. I dag er IX Studios et af de førende smykkebrands til moderne mænd og kvinder, der ønsker iøjnefaldende og klassiske smykker, der kan bæres ved alle lejligheder.

Hos Rokkjærs er vi stolte af at være forhandlere af de unikke smykker fra brandet, der kombinerer klassiske designs, traditionelt håndværk og bæredygtighed på fineste vis.

Smykkerne fra IX Studios er alsidige, tidløse og moderne i udtrykket, og kan styles på mange forskellige måder for at skabe et personligt udtryk. Det perfekte smykkevalg til dig, der ønsker at udtrykke din unikke personlighed gennem dine smykker.

Historien bag IX Studios smykkerne

Designet bag smykkerne fra IX Studios er inspireret af Kong Frederik IX (deraf det tidligere brandnavn) og hans unikke evne til at samle befolkningen og være konge for alle danskere. Samme vision kendetegner brandet IX Studios, der ønsker at designe unikke og tidløse smykker, der appellerer til alle.

De unikke smykkedesigns, der kombinerer det klassiske med det moderne, tilsat et bæredygtigt fokus, er et bevis på, hvordan brandet fokuserer på at forene fortiden med nutiden. Hvert design fremstår på sin vis både enkelt og ekstravagant, hvilket afspejles i de flotte kontraster, der kendetegner smykkerne.

IX Studios smykker: Tidløst design og bæredygtighed i højeste kvalitet

Alle smykkerne fra IX Studios er fremstillet af bæredygtige kvalitetsmaterialer, og er håndlavet af 100% genbrugt sterlingsølv, guld og håndplukkede natursten. På den måde får du ikke kun et smykke, der er moderigtigt, men også klassisk, og som kan bæres med stolthed i mange år fremover.

Hvert design er omhyggeligt udviklet med fokus på førsteklasses håndværk og detaljer, hvilket sikrer, at smykkerne står som symboler på elegance og stil.

Gå på opdagelse i vores udvalg af fortryllende smykker fra det danske smykkebrand, og bliv inspireret til at sammensætte dit helt eget smykkelook.

Signetringe fra IX Studios

Med en IX Studios ring går du aldrig galt i byen. De er både tidløse og moderne på samme tid, og så har du mulighed for at personliggøre din signetring med smukke graveringer, så den passer til netop dig og din stil. De flotte signetringe fås både med og uden sten, og fungerer som et perfekt statementsmykke til dig, der ønsker at udstråle selvsikkerhed og elegance.

Hos Rokkjærs har vi et stort udvalg af smukke signetringe fra IX Studios i mange forskellige farver og materialer – hvad enten du ønsker en signetring i 22 karat guldbelagt sølv eller en signetring i sterlingsølv. Tag f.eks. et kig på de flotte signetringe med enten Hawks Eye, Tiger Eye eller Green Marble og lad dig fortrylle af de flotte designs, der passer til både mænd og kvinder.

Stort udvalg af flotte armbånd, halskæder og vedhæng fra IX Studios

I vores sortiment af smykker fra IX Studios finder du desuden et udvalg af de flotte og populære halskæder, armbånd og vedhæng. Er du på udkig efter en helt særlig kæde eller armbånd, enten til dig selv eller en du har kær? Halskæderne fra IX Studios er den perfekte gaveidé, der med sikkerhed vil glæde den heldige modtager og være en favorit i mange år frem.

Leder du efter en unik og tidløs halskæde, eller et klassisk armbånd, i enten sølv eller forgyldt sølv, så kan du med fordel gå på opdagelse i vores store udvalg af smukke halskæder og armbånd.

Alle designs er skabt til at kunne bæres enten alene eller sammen for et moderne og raffineret udtryk. Kun fantasien sætter grænser, når du vil sammensætte dine IX Studios smykker! Det vigtigste er, at smykkerne passer til dig og din personlige stil.

Hos Rokkjærs har vi høje forventninger og krav til stil og kvalitet, og her passer smykkerne fra IX Studios perfekt. Men husk, at vi også tilbyder smykker fra mange andre store og anerkendte brands. Se f.eks. vores udvalg af smykker fra Maanesten, Georg Jensen og Sif Jakobs.

BLIV EN DEL AF VORES SMYKKEUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når de nyeste brands lander og når vi kører eksklusive rabatter. Du vil ikke fortryde!

Copyright © 2023 Rokkjærs

Smykker

Brand
Brand
Ur Kategori
Ur Kategori
Bolig udvalg
Bolig udvalg