FRI FAGT OVER 499,-
Rokkjærs søg
Menu
FRI FAGT OVER 499,-
Menu

Sif Jakobs

Hos Rokkjærs er vi stolte af at være forhandler af de eksklusive og elegante smykker fra Sif Jakobs. Smykkeuniverset er præget af funklende sten, førsteklasses materialer og unikke detaljer, der vil gøre enhver smykkeelsker blød i knæene.

Gå på opdagelse i det imponerende smykkeunivers fra Sif Jakobs Jewellery og lad dig forføre af de flotte designs. Her på siden finder du både nyheder og populære bestsellers fra det danske smykkebrand, der kan bæres til alle lejligheder.

Smykker fra Sif Jakobs

Smykkerne fra Sif Jakobs er på én gang fortryllende og elegante og moderne og enkle i designet. Blandingen af skandinavisk enkelhed og italiensk elegance og eksklusivitet går igen i alle smykkekollektionerne, og vidner om et tårnhøjt ambitionsniveau, når det kommer til at skabe unikke smykkedesigns.

Lige fra fortryllende øreringe til feminine og funklende halskæder og ringe – smykkerne fra Sif Jakobs er skabt til at fremhæve kvinders naturlige skønhed og fungere som prikken over i’et på ethvert outfit.

Alle smykkerne er fremstillet i 925 sterlingsølv, 18 karat forgyldt sterlingsølv og zirkonia sten, der gør, at smykkerne holder i mange år, og udstråler eksklusivitet og luksus, selv om priserne er holdt på et særdeles attraktivt niveau. Alle styles fra Sif Jakobs kan sammensættes på kryds og tværs, som det passer den enkelte, og derfor er det nemt at finde et smykkedesign, der passer til netop din stil.

Hvad enten du er på udkig efter øreringe, halskæder, ringe eller armbånd, så finder du det hos det danske smykkebrand.

Om Sif Jakobs

Sif Jakobs Jewellery blev stiftet i 2009 af guldsmed og smykkedesigner, Sif Jakobs, der selv lægger navn til brandet. Sif er selv født på Island, men bor i dag i København, hvorfra hun skaber sine flotte smykkedesigns.

Inspirationen til Sif Jakobs smykkerne er i høj grad præget af den imponerende natur på Island, der afspejles i de mange flotte og betagende smykkekreationer. Forkærligheden for den italienske elegance og afslappethed går desuden igen i hendes designs, der er både glamourøse og enkle på én og samme tid.

Titlerne på smykkekollektionerne er desuden inspireret af Italien og de italienske byer, herunder kollektionerne Ellera, Belluno, Rimini og Roccanova.

Et af Sif Jakobs’ mottoer er ”Let yourself shine”, hvilket i den grad skinner igennem i de glamourøse og elegante smykkekollektioner, der opfordrer alle kvinder til at skinne igennem med deres yndlingssmykker.

Stort udvalg af Sif Jakobs smykker til enhver anledning

Uanset om du er på udkig efter feminine og subtile smykker til hverdag eller glamourøse smykker til festlige lejligheder, så findes der et smykke fra Sif Jakobs, der passer til enhver anledning. Derfor er der også stor chance for, at du kan finde præcis det smykke, der passer til din stil.

Udforsk vores udvalg af smykker fra de forskellige smykkekollektioner, der er inspireret af den italienske elegance og den skandinaviske minimalisme.

Sif Jakobs øreringe

Hos Rokkjærs finder du et stort udvalg af glamourøse og tidløse øreringe, der passer til enhver smag. Hvad enten du leder efter et par elegante og funklende øreringe med hvide sten i forgyldt sølv eller sølv, eller et par tidløse creoler, enten med eller uden sten, som de flotte “Cetara” hoops, så finder du det i det imponerende udvalg af øreringe fra Sif Jakobs. Øreringene er desuden super flotte at mikse og matche med hinanden, eller bære i nummer 2 og 3 hul, som det passer dig.

Gå på opdagelse i vores udvalg af sofistikerede øreringe fra brandet og find et par øreringe, der passer til dig.

Sif Jakobs ringe: Eksklusive og glamourøse ringe i høj kvalitet

Med en ring fra Sif Jakobs får du et smykke, der er både enkelt og raffineret i udtrykket, og som med garanti vil betage dig med sit unikke design.

Hvad enten du er til en glamourøs ring med zirkonia sten, som den smukke og feminine “Ellise” ring, eller en enkel og subtil ring, som den flotte “Cetara” ring, i enten sterlingsølv eller forgyldt sølv, der passer til alt, så finder du det hos det danske smykkebrand. Udforsk de mange smykkekollektioner og find et stort udvalg af elegante og tidløse ringe.

Udforsk vores udvalg af elegante Sif Jakobs halskæder

Er du på udkig efter en unik og elegant halskæde, så er du kommet til det helt rigtige sted. Udvalget af halskæder fra Sif Jakobs er nemlig fyldt med feminine og tidløse halskæder i et luksuriøst design, der passer til alle kvinder, der ønsker at udstråle elegance og klasse.

I udvalget af smukke kæder finder du både halskæder i sterlingsølv og 18 karat forgyldt sterlingsølv – med og uden zirkonia sten. Kæderne er en blanding af nordisk coolness og italiensk elegance, og kan kombineres på forskellige måder, som det passer den enkelte.

Find smukke og glamourøse Sif Jakobs armbånd hos Rokkjærs

I vores udvalg af smykker fra danske Sif Jakobs finder du desuden et udvalg af glamourøse armbånd, der passer til alle anledninger. I kollektionen finder du bl.a. smukke og funklende tennisarmbånd og elegante armbånd med multifarvede zirkoner, der vil forføre dig, der elsker eksklusive smykkedesigns, der løfter ethvert outfit.

Hos Rokkjærs har vi høje forventninger og krav til stil og kvalitet, og her passer smykkerne fra Sif Jakobs perfekt. Husk, at vi også tilbyder smykker fra mange andre store og anerkendte brands. Se f.eks. vores udvalg af smykker fra Dulong Fine Jewelry, Stine A og Maanesten.

BLIV EN DEL AF VORES SMYKKEUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når de nyeste brands lander og når vi kører eksklusive rabatter. Du vil ikke fortryde!

Copyright © 2023 Rokkjærs

Smykker

Brand
Brand