FRI FAGT OVER 499,-
Rokkjærs søg
Menu
FRI FAGT OVER 499,-
Menu

Sistie

Her på siden finder du et stort udvalg af de populære smykker fra Sistie. Smykkerne er perfekte til unge kvinder og piger, der er på udkig efter trendy og bæredygtige smykker, der samtidig er tidløse.

Hos Rokkjærs finder du både moderne og stilfulde smykker, herunder øreringe, ringe, halskæder og armbånd. Udforsk vores sortiment af elegante sølvsmykker og smykker i forgyldt sølv fra Sistie.

Om Sistie

Sistie er skabt af Kamille Carolina Østergaard, der også er stifter af smykkebrandet, Izabel Camille, der blev grundlagt i 2008, og som sidenhen har opnået stor international succes med sine flotte smykkedesigns.

Sistie er skabt af kvinder til unge piger, og missionen med brandet er at skabe et community, hvor der er fokus på kreativitet og fællesskab gennem bl.a. dialog. På den måde inspirerer brandet unge kvinder til at turde at være sig selv og skille sig ud fra mængden med deres smykker. Mange af smykkekollektionerne er desuden skabt i samarbejde med kendte influencere, der har været med til at sætte deres eget præg på designet.

Alle smykkerne er nikkelfri og fremstillet af genanvendt sølv. På den måde er du sikker på at få et unikt smykke, der tilmed er bæredygtigt.

Sistie smykker: Unikke og trendy smykkedesigns

Med smykkerne fra Sistie får du et smykke i et moderne og trendy design, der er helt unikt. Smykkerne er på én gang både farverige, feminine og fulde af kreativitet. De er skabt til dig, der ønsker at udtrykke din personlighed gennem smykker, og som ikke er bange for at skille dig ud fra mængden.

Alle smykkerne i kollektionen kan bæres på mange forskellige måder, præcis som det passer dig – hvad enten det er til hverdag eller fest. Med et par øreringe, en ring eller en smuk halskæde har du mulighed for at lege med forskellige udtryk, og skabe lige netop det smykkelook, der passer til dig og dit humør.

Er du på udkig efter kreative smykkedesigns, der samtidig er bæredygtigt fremstillet? Udforsk det fantastiske smykkeunivers fra Sistie, og bliv inspireret til at udfolde din personlighed gennem dine smykker.

Sistie øreringe: Trendy og moderne med et twist

I vores store udvalg af nytænkende og raffinerede smykker fra Sistie finder du et flot udvalg af øreringe, der passer til enhver anledning. Er du på udkig efter de perfekte øreringe til hverdag? Så kan du med fordel udforske vores sortiment af enkle og tidløse øreringe i sterlingsølv eller forgyldt sterlingsølv, herunder smukke creoler og hoops, der fuldender ethvert outfit.

Er du i stedet på udkig efter festlige og elegante øreringe til særlige begivenheder – det kunne f.eks. være øreringe til konfirmanden – så finder du det ligeledes her. Vi har et stort udvalg af glamourøse øreringe og ørestikker, der tilfører et ekstravagant og raffineret twist til dit look. Øreringene fra Sistie er perfekte at sammensætte med andre øreringe, så du kan skabe det udtryk, der passer til din stil.

Find din nye Sistie ring hos Rokkjærs

Ringene fra Sistie er på én gang både enkle og raffinerede. Mange af ringene i smykkekollektionerne er perfekte at bruge til hverdag og fest, uanset hvilket udtryk du er på udkig efter. Udforsk bl.a. vores udvalg af rustikke og unikke ringe, som f.eks. Signe Kragh X Sistie ringen i forgyldt sølv eller Sara by Sistie ringen i sterlingsølv, der fortæller hver sin unikke historie.

Alle ringene er kendetegnet ved deres trendy designs, der samtidig er enkle og feminine, og som med garanti vil fuldende dit outfit. Hvad enten du leder efter en ring til dig selv, eller som en gave til en du har kær, så kan du finde det i vores udvalg af ringe.

Sistie halskæder: Find din favorit i vores flotte udvalg

Hvis du er på udkig efter halskæder, der er moderne og feminine, så skal du se nærmere her på siden. Hos Sistie finder du nemlig et stort udvalg af smukke og elegante halskæder i både sterlingsølv og forgyldt sølv, der passer til enhver smag.

Med deres unikke designs, kvalitetsmaterialer og raffinerede detaljer er halskæderne fra Sistie det perfekte valg til dig, der elsker at fuldende dit outfit med en eller flere kæder. Udforsk bl.a. den flotte og personlige Mia x Sistie halskæde i sterlingsølv med agat, perle og månesten eller Olivia by Sistie halskæden med smukke ferskvandsperler og blå swarovski sten. Alle kæderne kommer i forskellige længder og med fine detaljer, der er med til at tilføje kant til dit look.

Skab dit helt eget look med Sistie smykker

Smykkerne fra Sistie er oplagte til at mikse og matche for at finde dit helt eget udtryk. Alle ringe, armbånd, øreringe og halskæder fra brandet kan styles på et utal af måder, så du har mulighed for at sammensætte dit eget smykkelook, der passer til din stil og din personlighed. Udforsk vores mange unikke smykker her på siden og bliv inspireret til at udtrykke dig selv gennem dine favoritsmykker.

Hos Rokkjærs har vi høje forventninger og krav til stil og kvalitet, og her passer smykkerne fra Sistie perfekt. Husk, at vi også tilbyder smykker fra mange andre store og anerkendte brands. Se f.eks. vores udvalg af smykker fra Stine A, Sif Jakobs og Maanesten.

BLIV EN DEL AF VORES SMYKKEUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når de nyeste brands lander og når vi kører eksklusive rabatter. Du vil ikke fortryde!

Copyright © 2023 Rokkjærs

Smykker

Brand
Brand