FRI FAGT OVER 499,-
Rokkjærs søg
Menu
FRI FAGT OVER 499,-
Menu

Pernille Corydon

Pernille Corydon skaber flotte og feminine designsmykker i høj kvalitet. Smykkerne er klassiske og har et stilrent udtryk, inspireret af naturen. I sortimentet finder du derfor både enkle smykkedesigns og mere iøjnefaldende smykker.

Hos Rokkjærs er vi stolte af at være forhandler af de elegante og tidløse smykker fra danske Pernille Corydon. Gå på opdagelse i det eventyrlige smykkeunivers fra Pernille Corydon og bliv betaget af de elegante og funklende øreringe, halskæder, ringe og armbånd.

Om Pernille Corydon

Pernille Corydon er et dansk smykkebrand, der blev grundlagt i 2007 af smykkedesigneren, der selv lægger navn til brandet. Smykkerne er kendetegnet ved det enkle og feminine design, inspireret af den skandinaviske enkelhed og naturens organiske former, hvilket kommer til udtryk i de flotte smykkekollektioner.

Smykkerne fra Pernille Corydon er oplagte at kombinere på kryds og tværs, eller sætte sammen med dine yndlingssmykker, for et unikt og personligt udtryk.

I dag er brandet særdeles anerkendt for sine flotte smykkedesigns, der forhandles i storbyer over hele verden, herunder i New York, Paris, Tokyo, London og mange flere.

Tag et kig på det fortryllende smykkeunivers, og bliv inspireret til at sammensætte dine helt egne smykkelooks. I vores udvalg af smykker fra Pernille Corydon finder du både forgyldte smykker og sølvsmykker, der passer til enhver stil og anledning.

Pernille Corydon: stilrene, feminine og elegante smykker

Smykkerne fra Pernille Corydon er på én gang både stilrene, elegante og feminine i udtrykket – tilsat et råt twist. Og det er lige netop den balance mellem det klassiske, det moderne og det elegante, der gør smykkerne så unikke. Det perfekte valg til moderne kvinder, der ønsker at udtrykke deres stil gennem deres smykker.

Smykkerne er fremstillet i forgyldt eller rhodineret sølv, og kollektionen består desuden af flotte styles sammensat med bl.a. månesten og ferskvandsperler, der giver et feminint og enkelt udtryk.

De nordiske elementer går desuden igen i smykkekollektionerne, der tager udgangspunkt i naturens former og farver – bl.a. Island-kollektionen, der, med de lyse og mørke druzy-sten fra vulkanske klipper, er inspireret af den rå og smukke natur på Island. Det er blevet til en helt unik kollektion af smykker, der både er rå og feminine i udtrykket.

Med et par af de enkle øreringe, en halskæde eller et armbånd fra danske Pernille Corydon får du derfor et smykke, der er anvendeligt til både hverdag og festlige lejligheder.

Udforsk vores udvalg af bæredygtige smykker fra Pernille Corydon

Hvad enten du er på udkig efter en gave til en du har kær, eller ønsker at forkæle dig selv med et smykke, der holder resten af livet, så er smykkerne fra Pernille Corydon et oplagt valg. Ikke nok med at smykkerne har et æstetisk flot udtryk, så er de også bæredygtige og produceret af certificeret genanvendt sterlingsølv og forgyldt genbrugssølv.

Når du vælger et smykke fra Pernille Corydon får du derfor meget mere end bare et elegant og tidløst smykke – du får også et bæredygtigt smykke, der er produceret ansvarligt og med omtanke for miljøet.

Uanset om du er på udkig efter smykker i sølv, rhodineret sølv eller forgyldt sølv, så finder du det lige her i vores udvalg af feminine øreringe, halskæder, ringe og armbånd.

Pernille Corydon øreringe

Hos Rokkjærs finder du et stort udvalg af flotte og klassiske Pernille Corydon øreringe. Uanset hvilken stil, du er mest til, så finder du det i vores sortiment af feminine og moderne øreringe for enhver smag. Gå på opdagelse i vores udvalg af smukke styles, der bl.a. byder på enkle hoops i både guld og sølv, fine creoler med asymmetriske ferskvandsperler mm.

Leder du efter et par klassiske og tidløse øreringe, kan du også udforske den populære Daylight-kollektion, der består af enkle og elegante øreringe i både sterlingsølv og forgyldt sølv. Kollektionen er fyldt med unikke øreringe med fine detaljer og i alverdens smukke former, der giver dig mulighed for at kombinere smykkerne på kryds og tværs for et moderne og smykkelook.

Udforsk vores udvalg af Pernille Corydon ringe

I vores sortiment af smykker finder du også et stort udvalg af eventyrlige ringe fra Pernille Corydon. Hvad enten du er på udkig efter en enkel og smuk ring til hverdag, eller en glamourøs og elegant ring, der passer til festlige lejligheder, så finder du det hos Pernille Corydon.

Fælles for de betagende ringe i smykkekollektionerne er, at de alle kan kombineres på kryds og tværs, som det passer dig og din personlige stil. Udforsk blandt andet DayGlow kollektionen, der byder på unikke ringe, som den smukke Auto Rose ring i forgyldt sølv med pink calcedon eller lyseblå kvarts, og bliv fortryllet af de elegante designs.

Enkle og feminine armbånd fra Pernille Corydon

Mangler du inspiration til flotte og enkle armbånd, der passer til alt, og som både er moderne og tidløse i udtrykket? I vores udvalg af armbånd fra Pernille Corydon finder du flere forskellige designs, der leder tankerne hen på bl.a. midnatssolens stråler med de mange smukke farvetoner og flotte armbånd med perler, der er både feminine og enkle på én og samme tid.

Udforsk vores kollektion af flotte armbånd fra Pernille Corydon, herunder den flotte Magical Midnight Sun kollektion, og bliv inspireret til at sammensætte dit helt eget look med de mange smukke armbånd i forskellige farver.

Pernille Corydon halskæder: elegante og tidløse halskæder til enhver lejlighed

Er du på udkig efter smukke halskæder, der både er elegante og tidløse, kan du finde det i vores udvalg af smykker fra Pernille Corydon.

Gå på opdagelse i vores udvalg af halskæder i både sterlingsølv, forgyldt sølv eller med fine ferskvandsperler, som de flotte Liberty halskæder fra Magical Midnight Sun kollektionen, og find den kæde, der passer til din stil.

Hvad enten du er på udkig efter en enkel og tidløs halskæde for et subtilt hverdagslook – eller kæder til et festligt outfit, der “larmer” og springer i øjnene – så finder du det her.

Hos Rokkjærs har vi høje forventninger og krav til stil og kvalitet, og smykkerne fra Pernille Corydon er ingen undtagelse. Husk, at vi også tilbyder smykker fra mange andre store og anerkendte brands. Se f.eks. vores udvalg af smykker fra Maanesten, IX Studios og The Earring Shop.

BLIV EN DEL AF VORES SMYKKEUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når de nyeste brands lander og når vi kører eksklusive rabatter. Du vil ikke fortryde!

Copyright © 2023 Rokkjærs

Smykker

Brand
Brand