FRI FAGT OVER 499,-
Rokkjærs søg
Menu
FRI FAGT OVER 499,-
Menu

By Birdie

By Birdie laver eksklusive smykker med karakter, der kan bæres af alle, der ønsker et unikt og personligt look, der skiller sig ud fra mængden. 

Alle smykkerne er skabt med øje for detaljen og indeholder et skønt mix af det rå og det feminine, hvor nordisk industri møder østens visdom og naturens vilde skønhed. Smykkerne skiller sig ud fra mængden med sine flotte former og ekstravagante stil – præcis ligesom den, der bærer dem.  

Hos Rokkjærs finder du et bredt udvalg af flotte By Birdie smykker, bl.a. øreringe, vedhæng og unikke ringe

Gå på opdagelse i det ekstravagante smykkeunivers, og find det smykke, der passer til din personlige stil. 

Om By Birdie

By Birdie blev grundlagt i 2003 af Birdie Wendelboe, der, efter mange år som direktør i medicinalindustrien, besluttede sig for at forfølge sin drøm og udfolde sine kreative evner ved at designe unikke smykker.

Med en passion for at skabe gav Birdie sig i kast med at designe tidløse og personlige smykker, inspireret af sin mormors gamle sølvarmbånd. Inspirationen finder hun overalt, hvor hun befinder sig, hvad enten det er det urbane miljø i New York, oldtidens arkitektoniske udtryk eller naturens rå elementer.

Det kommer tydeligt til udtryk i smykkekollektionerne, der bærer præg af Birdies eventyrlyst og visuelle tilgang til sin omverden. Alle smykkerne er skabt til at kunne bruges både til hverdag og til festlige lejligheder, hvor de vil fuldende ethvert outfit.

By Birdie-smykker: Håndværk, stil og fantasi

Tag din personlige stil til nye højder med de smukke smykkekreationer fra By Birdie, som brandet selv beskriver som den perfekte dualisme mellem det rå og det eksklusive.

Hos By Birdie er intet overladt til tilfældighederne. Hvert enkelt smykke er skabt ud fra en vision om at give alle kvinder modet til at skille sig ud fra mængden og turde være sig selv. Det rå, abstrakte og umiddelbare er netop det, der kendetegner smykkerne fra By Birdie – kombineret med uovertruffent håndværk.

Hvad enten du er på udkig efter flotte ringe, øreringe eller halskæder, så har vi et bredt udvalg af unikke og eksklusive smykker fra By Birdie hos Rokkjærs.

Udforsk vores udvalg af By Birdie smykker

Hos Rokkjærs er vi stolte af at kunne tilbyde nogle af By Birdies mest fortryllende og stilsikre smykkedesigns. Hos os finder du både de populære ringe, øreringe og vedhæng i smukke organiske former, der understreger din personlighed og løfter dit look.

De fantasifulde smykker er den perfekte accessory til både jeans og festlige kjoler. Tilføj eksempelvis et ekstravagant udtryk til dit hverdagsoutfit med et par unikke By Birdie øreringe eller nogle af de flotte vedhæng. Kun fantasien sætter grænser.

Hos Rokkjærs har vi høje forventninger og krav til stil og kvalitet, og her passer smykkerne fra By Birdie perfekt. Men husk, at vi også tilbyder smykker fra mange andre store og anerkendte brands. Se f.eks. vores udvalg af smykker fra Maanesten, Dulong Fine Jewelry og By Biehl.

BLIV EN DEL AF VORES SMYKKEUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når de nyeste brands lander og når vi kører eksklusive rabatter. Du vil ikke fortryde!

Copyright © 2023 Rokkjærs

Smykker

Brand
Brand
Ur Kategori
Ur Kategori
Bolig udvalg
Bolig udvalg
Accessories
Accessories
Køn
Køn
Inspiration
Inspiration