FRI FAGT OVER 499,-
Rokkjærs søg
Menu
FRI FAGT OVER 499,-
Menu

Polar Jewelry

Polar Jewelry skaber fortryllende smykker, der udstråler både elegance og kreativitet. Designet er på én og samme tid nytænkende, moderne og tidløst, og er inspireret af forskellige temaer og objekter, der pirrer fantasien.

Hos Rokkjærs finder du et stort udvalg af smykker fra det prisbelønnede smykkebrand, der alle fortæller en helt særlig historie. Gå på opdagelse i det flotte smykkeunivers fra Polar Jewelry og find dit nye yndlingssmykke blandt de mange unikke og fantasifulde designs.

Om Polar Jewelry

Polar Jewelry blev etableret i København i 2017 af Louise Kaiser og Anne Sofie Fenneberg, der begge er uddannet designere. Brandets fokus er at lave kreative og simple smykker med udgangspunkt i klassiske håndværkstraditioner og bæredygtighed. Hver enkelt smykke gennemgår en omhyggelig proces lige fra skitser til formgivning – og sidenhen produktion – før de omsider er klar til at se dagens lys.

Smykkerne er håndlavet i førsteklasses kvalitet, og derfor kan du være sikker på at få et unikt kvalitetssmykke, der holder i mange år frem.

Polar Jewelry: Kreativitet, elegance og en unik storytelling

Der er intet som smykker, der kan pifte ethvert outfit op – uanset anledningen. Hos Rokkjærs finder du et stort udvalg af nytænkende og moderne smykker fra danske Polar Jewelry, der imponerer med deres unikke designs og fantastisk smukke former.

Alle smykkerne er skabt ud fra ønsket om at fortælle en historie og give den enkelte mulighed for at udtrykke sig gennem smykkerne. Smykkekollektionerne fra Polar Jewelry har derfor hver deres historie, som de bliver skabt ud fra, baseret på forskellige temaer. Disse temaer er skabt ud fra designernes fantasi og forestillinger, der er inspirationskilden til smykkekreationerne. Hvert lille smykke er således sit eget lille kunstværk, der pirrer fantasien og udfordrer den, der bærer dem.

Polar Jewelry omfavner den skandinaviske enkelhed, og kvinderne bag har en oprigtig passion for at skabe unikke smykker, der omfavner de enkle linjer, og som samtidig har et raffineret twist.

Gå på opdagelse i det unikke og elegante smykkeunivers fra Polar Jewelry og bliv inspireret til at skabe dit helt eget, personlige smykkelook.

Stort udvalg af fantastiske smykker fra Polar Jewelry

Hos Rokkjærs er vi stolte af at tilbyde et stort sortiment af finurlige og fine smykkedesigns fra Polar Jewelry, der alle fortæller en helt unik historie. Hvad enten du leder efter ringe, øreringe eller halskæder fra brandet, så er det her, du finder det.

I vores udvalg af smykker fra Polar Jewelry finder du både smykker i sølv og forgyldt sølv, og med bl.a. hvide ferskvandsperler og zirkoner, der passer til enhver stil og lejlighed. For eksempel de smukke “Sakura” ørestikker med perler i sølv, der er både elegante og enkle på samme tid. Udforsk også de smukke og enkle designs i den eventyrlige “The Fairytales Collection”, der vil betage enhver smykkeelsker med de flotte, organiske former og glimtende detaljer.

Bæredygtige smykker fra Polar Jewelry

Alle smykkerne fra Polar Jewelry er fremstillet bæredygtigt og med omtanke for miljøet, og brandet er en del af ‘The United Nations Global Compact’, der sikrer menneskerettigheder, anti-korruption og beskyttelse af miljøet. Derudover er Polar Jewelrys smykkeproduktion en del af ‘Responsible Jewellery Council’, der sætter de internationale standarder i forbindelse med produktion af smykker i smykkeindustrien.

Brandet går med andre ord langt for at udvælge de helt rette materialer, der lever op til det høje ambitionsniveau, når det kommer til bæredygtighed og etisk sourcing af bl.a. guld, sølv og sten. Smykkerne er derfor lavet af genbrugssølv- og guld for at minimere spild og sikre en bedre fremtid for vores planet.

Med smykkerne fra Polar Jewelry får du altså meget mere end et flot og tidløst smykkedesign; du får et kvalitetssmykke, der er produceret med omtanke for både mennesker og miljø.

BLIV EN DEL AF VORES SMYKKEUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når de nyeste brands lander og når vi kører eksklusive rabatter. Du vil ikke fortryde!

Copyright © 2023 Rokkjærs

Smykker

Brand
Brand
Ur Kategori
Ur Kategori
Bolig udvalg
Bolig udvalg
Accessories
Accessories