FRI FAGT OVER 499,-
Rokkjærs søg
Menu
FRI FAGT OVER 499,-
Menu

Hultquist Copenhagen

Hos Rokkjærs er vi stolte af at tilbyde et stort udvalg af smykker fra danske Hultquist Copenhagen. I vores udvalg af smykker fra brandet finder du blandt andet Hultquist Copenhagen armbånd, øreringe og halskæder i alverdens smukke farver og designs.

Hos Rokkjærs tilbyder vi et sortiment af nøje udvalgte halskæder, ringe, armbånd og øreringe, herunder også fra Hultquist Copenhagen. Udforsk vores udvalg og lad dig inspirere af det flotte og elegante smykkeunivers.

Om Hultquist Copenhagen

Hultquist Copenhagen er et dansk smykkebrand, der er mere end 40 år gammelt. Brandet blev stiftet i 1980 af Anne Hultquist, men i dag bliver de smukke smykkekollektioner designet af den yngre generation, Ida og Martin Hultquist. Siden 2018 har det resulteret i farverige og moderne designs, der afspejler tidens trends og samtidig er tidløse og enkle i udtrykket.

Gå på opdagelse i de smukke smykkekollektioner fra danske Hultquist Copenhagen og bliv inspireret til at sammensætte dit eget unikke smykkelook.

Udforsk unikke og tidløse smykker fra Hultquist Copenhagen

Er du på udkig efter flotte og tidløse smykker til at løfte dit outfit? Så kan vi virkelig anbefale dig at tage et kig på det flotte udvalg fra Hultquist Copenhagen. Brandet er specialiseret i at lave unikke, håndlavede smykker, der kan kombineres i et utal af flotte kombinationer.

Hvert eneste smykke er håndlavet i sterlingsølv og belagt med 18 karat guld, hvilket sikrer en høj kvalitet. Mange af de flotte smykkedesigns er desuden tilsat enten ferskvandsperler, ædelsten, farvede glasperler eller zirkonia, der giver dem et eksklusivt og elegant udtryk – uanset om du bærer dem sammen eller hver for sig.

Hultquist Copenhagen: Elegante smykker i moderne skandinavisk design

Er du på udkig efter flotte smykker, der kombinerer moderne skandinavisk design og elegance? Så kan vi varmt anbefale at gå op opdagelse i det flotte smykkeunivers fra Hultquist Copenhagen.

Alle smykkerne er fremstillet med dedikation og øje for detaljen, hvilket bliver tydeligt, når man kaster et blik på de flotte og tidløse smykkekollektioner. Med andre ord er intet overladt til tilfældighederne, når Ida og Martin Hultquist giver sig i kast med at kreere smukke smykkedesigns.

Uanset om du leder efter et statement-smykke eller et flot smykke til hverdagsbrug, så har vi et stort udvalg af smukke smykkekreationer fra Hultquist Copenhagen, der kan fungere som prikken over i’et på ethvert outfit. Lad dig fortrylle af de mange fine ferskvandsperler, farvede glasperler og glimtende zirkonia, og find dit helt eget udtryk.

Find dine Hultquist Copenhagen smykker hos Rokkjærs

Hos Rokkjærs forhandler vi et omfattende udvalg af tidløse og elegante smykker fra danske Hultquist Copenhagen, der med garanti vil passe til din smag.

Vi stræber efter at tilbyde et bredt sortiment af smykker, og har bl.a. et stort udvalg af armbånd, øreringe, halskæder og andre smykker fra Hultquist Copenhagen, der kan kombineres på kryds og tværs, som det passer dig. Bliv inspireret til at sammensætte dit helt eget udtryk med dine unikke og tidløse smykker.

Hos Rokkjærs har vi høje forventninger og krav til stil og kvalitet, og her passer Hultquist Copenhagen perfekt. Men husk, at vi også tilbyder smykker fra mange andre store og anerkendte brands. Se f.eks. vores udvalg af smykker fra Maanesten, Maria Black og Stine A.

BLIV EN DEL AF VORES SMYKKEUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når de nyeste brands lander og når vi kører eksklusive rabatter. Du vil ikke fortryde!

Copyright © 2023 Rokkjærs

Smykker

Brand
Brand
Ur Kategori
Ur Kategori
Bolig udvalg
Bolig udvalg