FRI FAGT OVER 499,-
Rokkjærs søg
Menu
FRI FAGT OVER 499,-
Menu

Jane Kønig

Jane Kønig smykker er kendetegnet ved deres tidløse og klassiske smykkedesigns, der samtidig er nytænkende og har et moderne og råt twist. Du kan både finde guld og sølvsmykker fra Jane Kønig, som kan mikses på kryds og tværs, som du ønsker.

Hos Rokkjærs er vi stolte over at tilbyde et bredt udvalg af de fantastiske smykker fra danske Jane Kønig, der kombinerer elegante designs og godt håndværk.

Om Jane Kønig

Jane Kønig er et dansk smykkebrand, der blev stiftet i København i 1989 af designeren og grundlæggeren bag, Jane Kønig. Med åbningen af sin første butik i indre København i 1989 introducerede Jane Kønig sine første smykkekollektioner under eget navn, og sidenhen er brandet blevet mere og mere anerkendt i Danmark og i udlandet.

Siden begyndelsen har Jane Kønig skabt smukke og fortryllende smykker, der appellerer til alle kvinder, der ønsker at udtrykke deres personlighed gennem smykker. I dag er Jane Kønig et af de førende smykkebrands i Danmark, og er kendt og elsket for sin unikke tilgang til håndværk og design, der går igen i alle smykkekollektionerne.

Tidløse og elegante smykker fra Jane Kønig

Et smykke er en oplagt måde at opgradere ethvert outfit – uanset om det er til hverdag eller festlige lejligheder. Med smykkerne fra Jane Kønig, kan du nemt pifte dit hverdagslook op og løfte det til nye højder, uanset din stil.

Smykkerne er indbegrebet af elegance og tidløs charme, der tilføjer en ekstra dimension til din accessory-samling. Uanset hvilken smykkestil, du foretrækker, kan vores udvalg af smukke halskæder, øreringe, armbånd eller vedhæng være med til at understrege din unikke stil og personlighed.

Jane Kønig smykkerne er den perfekte anledning til at eksperimentere med din stil, og med sine smykkekreationer opfordrer Jane Kønig alle kvinder til at udfordre deres måde at bære smykker på. Smykkerne er oplagte at mikse og matche på kryds og tværs, så du kan skabe det look, der passer til lige netop din stil.

Gå på opdagelse i vores udvalg af ekstravagante Jane Kønig smykker og bliv inspireret til at udtrykke dig selv gennem dine smykker.

Køb Jane Kønig V-ringe hos Rokkjærs

Er du på udkig efter en smuk og enkel Jane Kønig ring, som f.eks. de populære V-ringe, så finder du et stort udvalg af de moderne ringe her på siden.

Den ikoniske V-ring er en af de mest populære styles fra Jane Kønig, der er både simpel og rå i udtrykket, hvilket betyder, at V-ringene kan styles på mange forskellige måder. De populære V-ringe fås både i sølv og guld, så du har mulighed for at vælge det design og udtryk, der passer bedst til din stil.

Hos Rokkjærs har vi naturligvis et stort udvalg af de flotte V-ringe, så du kan finde lige præcis den ring, du leder efter.

Stort udvalg af Jane Kønig øreringe

Hos Rokkjærs har vi desuden et stort udvalg af flotte Jane Kønig øreringe, der passer til enhver smag og anledning, hvad enten du er på udkig efter et par flotte øreringe til hverdag eller glamourøse øreringe til festlige lejligheder.

Mange af øreringene kan desuden bæres enkeltvis og evt. stackes med andre øreringe, hvis du har flere huller i ørerne, for et moderne look. Er du mere til et klassisk look, kan alle øreringene naturligvis også købes som par. Gå på opdagelse i vores imponerende udvalg af Jane Kønig øreringe og find det par, der passer til dig og din personlige stil.

Jane Kønig halskæder og vedhæng

Er du på udkig efter smukke Jane Kønig halskæder og vedhæng, finder du det her hos Rokkjærs. Vi har et stort udvalg af unikke og moderne halskæder i både guld og sølv og med forskellige detaljer, der passer til enhver. Her finder du både fine og enkle kæder med bl.a. koraler, elegante ferskvandsperler og chunky kæder, i enten sølv og forgyldt sølv, der forener det klassiske med det feminine og rå.

Har du lyst til at fuldende din Jane Kønig halskæde med et flot vedhæng, har vi også fine pendants i både guld og sølv, og med forskellige udformninger, der er super cool at bære sammen med andre kæder – eller alene for et smukt og simpelt udtryk.

I vores udvalg af kæder finder du desuden halskæder i forskellige længder, så du har mulighed for at sammensætte dine kæder, som det passer dig. Gå på opdagelse i sortimentet af Jane Kønig halskæder og find din favoritkæde.

Jane Kønig “Love Tags” – find din favorit hos os

Leder du efter et fint vedhæng til din halskæde? Jane Kønigs signatur “Love Tags” er et af de mest populære smykker fra det danske smykkebrand, som du selvfølgelig også finder her hos os. De populære Love Tags findes både i sølv, forgyldt sølv.

Med Love Tags har du mulighed for at skabe dit eget smykke ved at vælge mellem et udvalg af forskellige bogstaver, tal og symboler.

Hos Rokkjærs har vi høje forventninger og krav til stil og kvalitet, og smykkerne fra Jane Kønig er ingen undtagelse. Husk, at vi også tilbyder smykker fra mange andre store og anerkendte brands. Se f.eks. vores udvalg af smykker fra Georg Jensen, Mads Z og Maria Black.

BLIV EN DEL AF VORES SMYKKEUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når de nyeste brands lander og når vi kører eksklusive rabatter. Du vil ikke fortryde!

Copyright © 2023 Rokkjærs

Smykker

Brand
Brand